Казваме ви как да направите погледа си по-изразителен в най-важния ден

Сватбеният грим с удължени мигли изглежда ефектно на снимките, особено след като съвременните техники и материали позволяват да направите миглите възможно най-естествени. Но удължаването на миглите има своите недостатъци. Нашият съвет ще ви помогне да вземете правилното решение.

  • Тествайте удължените си мигли няколко месеца преди сватбата. Трябва да свикнеш с тях и да почувстваш дали ти е удобно с тях.

  • Майсторът, който ще ви направи удължаване на миглите преди сватбата, трябва да бъде проверен поне два пъти, за да нямате съмнение, че говорите един език и думата "естествено" означава същото за вас.

  • Ако все пак решите да изграждате, помолете майстора да избере най-тънките мигли, може би кафяв нюанс. На сватбата е важно да не се прекалява с грима, така че младоженецът да вижда пред себе си момичето, на което е предложил брак, а не красива непозната с мигли до веждите.

  • Ако се съмнявате, но мисълта за дълги пухкави мигли не излиза от главата ви, по-добре е да се откажете от идеята за изграждане. Може да се задоволите с няколко снопчета изкуствени мигли във външните ъгли на очите. Помолете вашия гримьор да ви помогне с това.

Категория: