Азиатските момичета имат специална форма на очите. Как да направите грим за сватба, за да изглеждате страхотно на всички снимки, като същевременно запазите индивидуалността си?

За да получите перфектния грим за очите за най-важния ден от живота си, трябва да вземете предвид всички черти на азиатското лице. Азиатската форма на очите се различава от европейската по това, че практически няма зона на подвижния клепач и няма ясно изразена гънка на окото. Следвайте нашите съвети и инструкции и няма да сбъркате с азиатския грим за очи.

Използвайте естествени тъмни нюанси като кафяво. Предпочитайте кремообразните текстури, те ще издържат много по-дълго и няма да се запушат в гънката на клепача.

Азиатски грим за очи стъпка по стъпка:

1Със синтетична четка нанесете сенки за очи по целия клепач, като не достигате до гънката.2След това прелейте добре сенките до сгъвката на клепача.3Нанесете бежови блестящи сенки в гънката на клепача. Изберете сенки с деликатен, леко забележим блясък.
Размазвайте внимателно сенките след всяка стъпка. Не трябва да имате резки преходи.4Нанесете тъмнокафяви сенки с движещи се движения към външния ъгъл на окото и малко - в гънката на клепача.5С черни сенки и тънка скосена четка очертайте пространството между миглите. Начертайте мека стрелка. Фокусирайте се върху външния ъгъл на окото.6Работейки със сенки и четки, опитайте се да се движите диагонално нагоре към храма.

Категория: