Инструкции стъпка по стъпка за тези, които са сигурни: рисувайки цветя върху ноктите, можете да ускорите наближаването на пролетта

Цветята са най-популярният вид дизайн на ноктите. Сладките малки цветя или интересни цветни аранжировки могат да се превърнат както в малък детайл от вашия образ, така и в негов основен акцент.Кокетните маргаритки не само създават романтично настроение, но и изглеждат красиво както на дълги, така и на къси нокти. Не е трудно да ги нарисувате сами, просто следвайте нашите инструкции:

1Избършете нокътната плочка с лакочистител, за да премахнете остатъците от лак и обезмаслете ноктите. Нанесете основен лак.2Сега имате нужда от специален инструмент за рисуване на точки - точки. Но можете да минете с обикновена фиби. Обезмаслете го с лакочистител. Потопете в бял лак и поставете шест точки върху нокътната плочка - листенцата на бъдещото цвете.
Преди да започнете да творите, подредете ноктите си с маникюр. Нито един дизайн няма да изглежда добре на неподдържани ръце.3Свържете тези точки, маркирайте очертанията и боядисайте "венчелистчетата" с бял лак. Оставете да изсъхне малко.4Вземете малка четка за ноктопластика. Начертайте тънка линия върху всяко венчелистче. Оставете покритието да изсъхне за пет до седем минути.

Категория: