Проверете дали вашите очни линии работят на "пълна мощност"

1Създаване на стрелки

Използвайки очна линия, получавате чисти, не прекалено ярки стрелки, които са идеални за грим за всеки ден. Най-добре е да рисувате стрелки с доста твърд и устойчив молив. Не забравяйте внимателно да подострите молива, преди да започнете да се гримирате. Прикрепете молива към външния ъгъл на окото и с резки, прекъснати движения се придвижете към върха на веждата, за да нарисувате „опашката“ на стрелката. След това подчертайте контура на очите, като обобщите линията на миглите и я свържете с "опашката" .Можете да оставите резултата ясен и графичен, или можете да обиколите краищата на стрелката с малка изкуствена четка и леко да засенчите границите за ефекта на "опушени" стрелки.

Уляна Сергеенко

2Оцветяване на лигавицата

Меките, мазни моливи са удобни и безопасни за рисуване на вътрешния клепач на окото. Използвайте черни моливи като Maybelline The Colossal Kajal, за да създадете ефект на котешко око и да придадете на външния вид малко хищнически вид. Или нарисувайте с такъв молив само пространството между миглите на горния клепач - миглите ще станат визуално по-дебели, а очите - по-ярки. Ако донесете лигавицата със светъл молив, това ще ви помогне да направите очите си визуално по-големи и да освежите очите си. А цветните моливи на вътрешния клепач могат да се използват като допълнителен цветен акцент в грима на очите (писахме как да използвате бяла очна линия в тази статия).

Тиери Мюглер

3Основа за сенки

Вместо обичайната основа или фон дьо тен за сенки, фиксирани с тънък слой пудра, можете да използвате очна линия с мека, мазна текстура. Черният каял, нанесен върху целия движещ се клепач и засенчен в наличност, ще бъде перфектният „субстрат“ за грим с опушен лед. Слой върху любимите си сенки за очи за по-траен грим на очите, докато цветовете на сенките ще станат много по-богати и ярки.

Каролина Ерера

4Грим за очите

Дълготрайна, кремообразна очна линия като Urban Decay Glide-On 24/7 може да се нанесе върху целия клепач и да се смеси в краищата с пръст или синтетична четка. Това е един от най-бързите начини за получаване на ефектни димове. Изберете цвета на молива по ваш вкус - лилаво, синьо, зелено, тюркоазено, бронзово: полето за въображение е почти неограничено.За по-голямо удобство производителите произвеждат и стик-моливи, които са специално предназначени за извършване на грим с тази техника, но се различават главно само по големия си размер за лесно нанасяне. С помощта на молив можете също да направите по-интензивни и богати акценти в такъв класически грим за очи като „ъгъл“. Нарисувайте външния ъгъл на окото с черен или тъмнокафяв молив, леко разтегнете формата отвъд клепача към върха на веждата, смесете краищата с четка. След това отгоре нанесете тъмнокафяв, черен, тъмно лилав или друг тъмен нюанс. Гримът за очи в крайна сметка ще изглежда още по-ярък и ефектен.

Balmain

5Грим за устни

Когато създават модни визии, гримьорите все по-често избират необичайни нюанси за грим на устните: зелено, синьо, сиво, златно, сребристо. Ако искате да повторите този външен вид, не е нужно да търсите червило с екстремен цвят.Използвайте за тази очна линия с кремообразна текстура на нюанса, който желаете. Ще осигури издръжливост, яркост и необичаен цвят на вашите устни точно като червило.

Acne Studious

Кой молив за устни ви е любим? Споделете вашето мнение в коментарите!

Категория: