Изборът на най-бързо съхнещия и в същото време издръжлив лак за нокти ще ви помогне с нашия избор. Вижте класацията и решете кой ви харесва повече

Най-бързо съхнещият, но издръжлив лак за нокти е мечтата на всяко момиче, което често си реже ноктите. Първо, такъв лак значително спестява време, и второ, той издържа дълго време и не се отлепва. Да видим какво предлагат популярните марки.

 • Лак за нокти Vernis in Love, Lancôme

  Лаковете Vernis in Love са представени в палитра от нюанси от меки нюанси и пастели до ярки червени и сочно зелени. Ще откриете както базов лак, така и топ лак, с матов ефект и гланц, както и варианти с искри и блясък. Лаковете за нокти Vernis in Love изсъхват за миг (благодарение на мултиполимерния комплекс!), известни са със своето дълготрайно покритие и живи цветове.

 • Лак за нокти, Професионален грим NYX

  NYX Professional Makeup предлага разнообразие от нюанси на лакове за всеки повод и всяко настроение. Лаковете се нанасят лесно и съхнат бързо, осигурявайки трайно покритие за дълго време. Те включват естествена коприна, аминокиселини и седеф.

 • La Laque Couture лак за нокти, Yves Saint Laurent

  Yves Saint Laurent представя ново поколение лакове за нокти La Laque Couture: едновременно елегантни и практични, в лъскава правоъгълна бутилка с логото на YSL. Палитра от модерни нюанси, вариращи от неутрални до експлозивни и драматични, изглежда ефектно върху ноктите. Устойчивостта на лаковото покритие се дължи на новата формула, в която розовото масло укрепва и овлажнява нокътната плочка. Лакът не се начупва и не се напуква и най-важното е, че изсъхва бързо. Четката задържа лака по такъв начин, че нито една допълнителна капка да не попадне върху нокътя по време на нанасяне.

 • Лак за нокти, Essie

  Лаковете за нокти Essie не съдържат вредни съставки, изсъхват бързо, издържат дълго и лягат равномерно. Можете да изберете цвят, който харесвате - от класическо розово до ярко синьо, и можете да завършите маникюра с модерен топ лак с искри или лъскав безцветен лак.

 • Лак за нокти Colorama, Maybelline New York

  Освен издръжливостта и бързото съхнене, предимството на лаковете Colorama е, че не съдържат толуен (вещество, чиито пари могат да проникнат през непокътната кожа и дихателни органи и да причинят увреждане на нервната система), имат трайно покритие и богат цвят.

 • Лак за нокти Bright Ribbon, Giorgio Armani

  Лаковете за нокти Bright Ribbon са формулирани с два вида смола: полиестерна и епоксидна. Благодарение на тях лаковете придават сияен модерен завършек. Освен това се нанасят лесно и се задържат дълго върху ноктите.

"

Категория: