Нюд лаковете за нокти са също толкова популярни, колкото и червените. С помощта на нашата статия ще изберете нюанса, който ви подхожда

Събрахме най-добрите нюд лакове за нокти. Снимка и описание можете да намерите по-долу!

 • Влюбеният Vernis в Rose Vintage лак за нокти, Lancôme

  Ако търсите не просто нюд нюанс, а нюанс с розов блясък, то този лак от пролетната колекция на Lancôme определено е за вас. Покрива равномерно ноктите и придава лек, сияен завършек.

 • La Laque Couture лак за нокти, бежово, Yves Saint Laurent

  Лакът за нокти YSL не само пленява със стилна опаковка с фирмено лого, но и с безупречен цвят. Предпазва ноктите от увреждане, тъй като съдържа розово масло, което има овлажняващ ефект.

 • Лак за нокти, нюанс Zero, Giorgio Armani

  Този нюд лак за нокти от Armani с розово-сив блясък издържа дълго на ноктите и създава лъскав блясък. Съставът на лака включва смоли, които неутрализират появата на пукнатини.

 • Color Show Nail Polish Nude Maybelline New York

  Класически нюд нюанс с удобна четка, предназначена за лесно и равномерно нанасяне. Универсален цвят подходящ за всеки сезон. Лакът изсъхва само за минута и затова е идеален за момичета, които постоянно бързат.

 • Лак за нокти, нюанс Ballet Slippers, Essie

  Деликатен цвят, който включва млечни, бледорозови и светлобежови нюанси. Предимството на този лак е, че подхожда на абсолютно всеки цвят кожа и всяка форма на ноктите. Освен това визуално удължава нокътната плочка и пръстите и им придава елегантност.

  Какъв нюд лак за нокти харесваш? Очакваме вашите коментари!

Категория: