Някои модни тенденции не издържат дори един сезон, докато други преминават от един в друг, без да губят актуалност. Каква ноктопластика ще продължим да правим през пролетта?

3D инкрустация

Тенденцията за обилна декорация на ноктите с кристали се задържа вече втори сезон и явно няма да отслабне. Но ако по-рано в такъв маникюр те бяха ограничени до един голям камък и го рамкираха с малки мъниста, сега един или повече нокти са напълно обсипани с кристали. Някои марки дори имат специални комплекти, в които кристалите вече са съчетани един с друг по цвят и размер.

© nail_unistella© nail_unistella

Акварелни петна

През есенно-зимния сезон акварелният дизайн с меки полупрозрачни петна отново стана актуален. Тази тенденция ще се развие тази пролет, тъй като пастелните пролетни цветове са идеални за този дизайн.

© paintboxnails© paintboxnails

ГУМА ЗА ОГЛЕДАЛО

Огледалното втриване върху черен гел лак изглежда смело, но през пролетта всеки иска нежност. Следователно най-подходящият вариант ще бъде прилагането на триене върху светъл лак. Успешни примери са на снимката.

© paintboxnails© paintboxnails

Фолио под матов топ

Тенденция, която се формира съвсем наскоро, но вече успя да спечели популярност. За създаване на такъв маникюр се използва трансферно фолио, което се отпечатва върху лепкав слой черен гел лак, след което се покрива с матов топ. През пролетта черният основен цвят ще се смени с по-ярък, а дизайнът ще изглежда нов, но също толкова стилен.

© mpnails© ma3gica

Счупено стъкло

Този тип маникюр навлезе на мода миналото лято. През зимата най-често любителите на изкуството за нокти използваха сини преливания от фолио на бял фон, за да симулират лед. През пролетта можете да развихрите въображението си и да използвате всички цветове на дъгата.

Геометричен дизайн

Геометричните шарки върху ноктите имат толкова много вариации, че тази тенденция едва ли някога ще загуби своята актуалност. Най-популярната версия на този дизайн е геометричният градиент, при който всеки нов ред от геометрични форми (като диаманти) става по-светъл или по-тъмен.

© paintboxnails© paintboxnails

Коя тенденция в ноктите за пролетта на 2023 г. ви харесва най-много? Напиши коментар!

Категория: