Всяка брюнетка трябва да знае какъв цвят червило й отива най-много

Всяка брюнетка поне веднъж в живота си се е сблъсквала с проблема с избора на червено червило. Червеният цвят е ярък акцент в грима. За да го изберете, трябва да вземете предвид много нюанси. За да ги разберете по-добре, прочетете този материал.

Червените устни са това, което прави всяко момиче по-привлекателно. С червено червило на устните си можете да изглеждате уверени или забавни. За да избегнете последното, следвайте нашите съвети.

Брюнетките по природа имат ярък външен вид. Понякога е достатъчно леко да го подчертаете с червено червило, за да изглеждате неустоимо.

Казвам ви кое червило да изберете за брюнетка.

Когато избирате цвят на червилото за брюнетка, трябва да имате предвид два нюанса: нюанса на косата и подтона на кожата. А цветът на очите ви, независимо дали са кафяви, зелени или сини, не е толкова важен. По-долу ще говорим за това на какви видове външен вид са разделени брюнетките и какъв цвят червило им подхожда.

Кожа

  • Бледа или светла кожа

Блестящите червени червила със студени розови нюанси ще озарят тена ви.

  • Тъмна или загоряла кожа

За свеж, отпочинал вид опитайте слънчево коралово червено червило.

Коса

  • Синя черна и тъмнокафява коса

Този цвят на косата също подсказва, че веждите и миглите на момичетата също са ярки. Затова за експресен грим трябва само да си гримират устните.Препоръчваме "чисто" червено, както и червено с пръски фуксия. Както матовите, така и лъскавите текстури ще изглеждат перфектно на устните. Но по-добре изберете матова, тъй като косата ви вероятно ще блести на светлина.

  • Кестенява коса

Косата с цвят на шоколад се нуждае от красиво допълнение под формата на червено червило с горски отблясъци - слива или малина. Тъмночервените червила също ще ви стоят много добре: цветове бордо и марсала, както и бордо.

  • Светлокафява коса

Ако косата ви е светлокафява, тогава можете спокойно да боядисате устните си в деликатни нюанси на червено. Те могат да бъдат полупрозрачни или блестящи. За да смекчите вида, добавете малко течен гланц към устните.

Кое червено червило ти отива? Кажете ни в коментарите!

Категория: