Ако планирате да си направите педикюр, опитайте с гел лак. Прочетете нашата статия, за да научите за основните му предимства

Гел лакът е чудесен вариант за тези, които ценят времето си. В нашия материал ще говорим за предимствата на педикюра с гел, така че наистина да го оцените.

  • Една от основните причини много момичета да избират гел лакове е, че този педикюр издържа дълго време. Ако обикновените покрития радват окото само за няколко дни, тогава педикюрът с гел - до няколко месеца.
  • Гел лакът е идеален за активни и заети момичета и жени, за които всяка минута си струва злато.
  • За ваканция гел лакът е чудесен вариант. Не е нужно да се притеснявате да си направите маникюр преди вечеря. Освен това, ако се отнасяте внимателно към ноктите си, тогава гел лакът ще издържи през празниците: той не се начупва и не се отлепва, така че просто трябва да се насладите на свободното си време.
  • Сушенето на нормален лак за нокти отнема до десет минути. Случва се и след половин час да установите, че някакъв нокът е размазан. Например, ако неправилно обуете обувките. След педикюр с гел лак този проблем автоматично изчезва, тъй като гел лакът се суши с помощта на LED лампа и съответно времето за изчакване се намалява. Няколко минути и гел лакът става твърд.
  • След нанасяне на гел лак ноктите стават лъскави. Усещането, че току-що сте излезли от салона, няма да ви напусне още дълго.
  • За разлика от акрилното покритие, гел лакът изглежда по-естествен. Акрилът придава на ноктите изкуствен и неестествен вид.
  • За разлика от акрила, гел лакът не уврежда нокътната плочка, тъй като не съдържа химикали. Тази опция за покритие е по-екологична и по-безопасна за вашите нокти.
  • Гел лакът е много удобен за нанасяне в домашни условия, ако имате необходимия комплект лакове, както и специална UV лампа. А с помощта на шаблони и стикери можете да създавате интересни дизайни.

Разгледайте фотогалерията с красиви гел лакове.

© thenailhub© педикюр© педикюр© педикюр© pedicure_nmr© pedicure_nmr

Харесвате ли гел лак? Кажете ни в коментарите!

Категория: