Няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да разпределите перфектно бронзанта, дори ако го използвате за първи път

За тези, които дори в суровия московски студ мечтаят да изглеждат загорели като Дженифър Лопес, даваме съвети за нанасяне на бронзант.

Bronzer е козметичен продукт, с който моментално придавате на кожата оттенък на естествен тен. Предлага се под формата на прах, крем, гел или стик. Насипните текстури са най-лесни за нанасяне, останалите изискват точност и умения." Завършекът" на този продукт е два вида: матов (придава на кожата естествен тон) и седефен (създава лек преливащ нюанс).

Правилно подбраният продукт създава ефект на загоряла кожа, визуално освежава и изравнява тена.

Бронзантът се използва за скулптуриране: нанася се върху трапчинките на бузите, скулите, крилете на носа, подвижния клепач и други изпъкнали части на лицето. С една дума, на онези места, където слънчевата светлина пада и поради това почерняват по-бързо. Как да нанесете бронзант според текстурата му?

  • Сух бронзант

Това е най-популярният вид бронзант. Нанася се със специална наклонена четка (тази, която се използва и за нанасяне на руж). Вземете бронзанта върху четката и отърсете излишното, като го потупате леко отстрани на ръката. Леко погладете четката по горната и странична част на лицето, скулите, върха на носа и брадичката. Гледайте количеството средства, за да не прекалявате.

  • Течен бронзант

Нанасянето на течен бронзант за лице не е толкова трудно. Първо, капнете няколко капки от продукта на гърба на ръката си, така че продуктът да се затопли от топлината на кожата ви. След това вземете гъба и нанесете продукта върху нея. С леки движения прокарайте гъбата по изпъкналите части на лицето.

Можете да нанесете течен бронзант според "правилото на трите" . Тази опция е подходяща за момичета с тъмна кожа и дъбени, както и за тези, които искат да спестят време при създаването на грим (за тези, които имат светла кожа, разгледахме отделна статия). Вземете малко продукт върху четката и нарисувайте числото "3" от двете страни на лицето: започнете от линията на косата, слезте по средата на слепоочието и скулите и след това слезте до брадичката. След това разбъркайте добре с гъба.

Искате ли да получите по-загоряло лице? Следвайте нашите видео инструкции:

"

Категория: