Когато нанасяте грим на собствениците на азиатски тип външен вид, си струва да вземете предвид няколко прости правила, които ще ви помогнат правилно да подчертаете достойнството им. Ние ви казваме кое

1Естествени и дефинирани вежди

За разлика от европейските жени, момичетата с азиатски тип лице имат прави вежди, без обичайната извивка. Не се опитвайте да го насилвате, не нарушавайте естествената форма на веждите си. Основната задача е да ги нарисувате добре с молив или сенки. Защото веждите "държат" останалата част от лицето.

2Правилен подтон

Ако имате азиатски тип лице, подчертайте естествения си тон на кожата. Изберете коректори и фон дьо тен със зелени нюанси, които ще ви стоят по-добре. Запазете розово за руж.

3Розово - само в руж

При ружа розовият нюанс е оправдан, но тук трябва да внимавате: изберете неутрално, нежно розово и го нанесете само с няколко докосвания - не прекалявайте.

4Не забравяйте буквара

Не забравяйте да подготвите кожата си с грунд, преди да нанесете грим. В противен случай ще трябва да го актуализирате през деня.

5Внимавайте с пудрата

Използвайте пудра в умерени количества - тези с азиатски лица се нуждаят от нея само за фиксиране на грима.

6Изберете от синьо, сиво и кафяво

Тези нюанси ще изглеждат най-добре на кожата ви и ще ви помогнат да направите очите си по-ярки, без значение какъв цвят са.

7Подчертайте скулите с хайлайтър

Щастливите азиатски жени имат красиви скули. За да ги подчертаете, използвайте хайлайтър.

Категория: