Твърдата очна линия е по-лесна за използване от течната очна линия. Предлагаме няколко прости препоръки как да го приложите

1Преди да нанесете грим, пригответе молив: за да рисувате удобно с него, той трябва да е с правилната температура. Ако е твърде твърдо и не се нанася добре, загрейте го. За да направите това, разтрийте го в дланите си.
Ако моливът е твърде мек, трябва да го охладите. За да направите това, го поставете във фризера за 10 минути.2Ако трябва да създадете естествена дневна визия, очертайте пространството между миглите с молив - на горния и долния клепач. Така миглите ще изглеждат по-дебели, а погледът – по-изразителен.3За по-ярък грим начертайте линия от вътрешния към външния ъгъл по линията на миглите. Издърпайте клепача с другата си ръка, за да ви е по-лесно.Ако не можете да нарисувате права линия, първо нанесете няколко точки по линията на миглите и след това плавно ги свържете с една линия.4Доведете долния и горния клепач и отвътре. За това е по-добре да използвате водоустойчив молив - Urban Decay Walk Of Shame 24/7 ще свърши работа. Обичайният няма да продължи дълго върху лигавицата.5След безсънна нощ очертайте лигавицата на горния и долния клепач с молив в телесен цвят - той ще премахне зачервяването и ще придаде на лицето отпочинал и свеж вид.

Опитахте ли? Споделете вашите впечатления в коментарите.

Категория: