За да запазите ноктите си здрави, равномерни и не жълти, трябва да изберете правилното основно покритие. Анализираме кой тип е подходящ за вас

Доброто основно покритие е ключът към красивите и здрави нокти. Винаги трябва да го използвате, той ще предпази ноктите ви от пожълтяване и ще помогне на маникюра ви да издържи възможно най-дълго.

Има няколко вида основни лакове, всеки със своя специфична функция.

Хидратиращо основно покритие

Подходящ за дехидратирани нокти. Благодарение на това покритие ноктите ще изглеждат по-добре поддържани. Достоен вариант е специално покритие от Essie, което включва хидратиращо арганово масло и специален мултивитаминен комплекс..

Изравняващо основно покритие

Базов лак като Essie Ridge Filling Base Coat запълва всякакви неравности по нокътната плочка и създава перфектното „платно“ за вашия маникюр. Използвайте го, ако не можете да се похвалите с огледална гладкост на ноктите.

Коригиращ цвят базов лак

Основното избелващо покритие идеално предпазва нокътната плочка от цветните пигменти и неутрализира пожълтяването. Освен това предпазва ноктите от всякакви други промени в цвета на ноктите и им придава здрав блясък.

Универсално покритие

Ако няма забележими признаци на увреждане на ноктите, универсалното покритие ще им подхожда. Ще предпази нокътната плочка от проникване на пигменти от цветен лак и допълнително пожълтяване.

Какво основно покритие използвате? Споделете в коментарите.

Категория: