Избор на кой нюанс на червеното е най-подходящ за светла, тъмна или тъмна кожа, за да получите перфектния външен вид

ПОРЦЕЛАНОВА КОЖА

Момичетата с този цвят на кожата са големи късметлийки: могат да избират всякакви нюанси на червеното, всичко им отива. „Всички нюанси на червеното стоят добре на порцеланова кожа – тя е като празно платно“, обяснява известната гримьорка Пати Дъброф, която работи с холивудските актриси Марго Роби и Дакота Джонсън.Изберете ярки нюанси - череша или нар. Основното нещо е да нанесете подобен руж върху бузите, така че гримът с червено червило да изглежда органичен.

КОЖА СЛОНОВА КОСТ

Перфектното червило за брюнетки с този цвят на кожата е червено с розови нюанси: това ще придаде блясък на цялото лице. Първо нанесете хидратиращ балсам и едва след това червило, а излишното отстранете с матиращи кърпички за лице.

ПО-ТЪМНА КОЖА

Най-добрият вариант за момичета с този тен на кожата е керемиденочервеното, но боровинката също ще изглежда добре.

Коралът е най-добре да се избягва. „С коралово червено червило кожата ви ще изглежда болнава“, казва гримьорът Андрю Сотомайор (Andrew Sotomayor).

За да получите правилния контур на устните от първия път, той съветва да започнете да нанасяте червилото от центъра и след това да използвате конусовидна четка, за да го смесите с ъглите на устата.

Пенелопе Круз

МАСЛИНОВА КОЖА

За брюнетки с маслинен цвят на кожата всяко червено червило с оранжев оттенък и особено коралово червено ще бъде идеалното решение. Червените червила със син подтон трябва да се избягват - в комбинация с топъл тон на кожата те ще изглеждат като фуксия.

Рейчъл Вайс

ТЪМНА КОЖА

Бери нюанси на червено са подходящи за такива момичета - те ще подчертаят добре топлия, златист тон на кожата. Фокусирайки се върху устните, придържайте се към неутралните нюанси в останалата част от грима. Но не забравяйте да нарисувате веждите и да подчертаете скулите с бронзант с блясък.

Фрида Пинто

ТЪМНА КОЖА

Тъмнокожите момичета трябва да предпочитат нюанси на слива и вино. За да може цветът да се окаже същият като в бутилката, първо трябва да нанесете малко основа върху устните.

Джоан Смолс

Какъв нюанс червено червило имате? Споделете в коментарите.

Вижте универсален вариант на грим с червено червило в нашето видео:

Категория: