Обикновените сенки ще направят веждите по-естествени и плътни и ще спестят място в чантата ви за гримове, когато пътувате

Гримьорите не се уморяват да повтарят: веждите са своеобразна „рамка“ за лицето. Те коренно променят лицето и го правят по-изразителен. Тайната на перфектните вежди е в изчистената форма и естествеността, която най-лесно се постига със сенки. В допълнение, сенките забележимо придават плътност на веждите, като същевременно не изглеждат "нарисувани" , както често се случва при използване на молив. Основното е да ги приложите правилно. За да направите това, ще ви трябва скосена четка и гребен за вежди.

За грим на веждите е подходяща всяка сянка. Изберете нюанс с няколко тона по-тъмен от естествения ви цвят на косата.

инструкции стъпка по стъпка как да коригирате веждите със сенки

1Срешете веждите си с четка.2Вземете малко сенки върху четката със скосена форма и ги нанесете по горната линия на веждите до завоя. Започнете да рисувате линия не от самия ръб на веждата - не трябва да се оказва твърде тъмно.3Сега нанесете сянка по долната линия на веждите до завоя.4Нанесете боя върху върха на веждата. Смесете сенките с четка, след което срешете веждата с четка, за да премахнете излишните сенки.5Погледнете внимателно, за да видите дали има останали светли петна. Ако е така, нанесете малко сенки за очи там и изчеткайте отново с четка, за да премахнете излишните сенки за очи. Ако не, преминете към друга вежда.6Използвайте безцветен гел за вежди, за да фиксирате грима си.

Опитахте ли? Споделете в коментарите.

Категория: