Как да създадете нов нюанс руж, гел за вежди и червило, без да напускате дома?

За да получите нови нюанси и дори да промените формата на продукта от един на друг, не е необходимо да ходите до магазин за козметика. Всичко, от което се нуждаете, може да бъде създадено у дома.

1Балсам за устни и кафяви сенки=гел за вежди

Вече говорихме за това как балсамът за устни работи чудесно като гел за вежди. Но не се задоволявайте с по-малко: смесете го със сенки за очи, които подхождат на веждите ви, и ще получите уникален гел за вежди. Тонизира, фиксира и дори подхранва!

2Основа и овлажнител=BB крем

Преди няколко години много гримьори прибягнаха до този трик, за да постигнат равномерно нанасяне на основата. Скоро имаше BB крем, който революционизира индустрията за красота. Сега грижата и красотата са неразделни - буквално.

3Червило и фон дьо тен=руж

Много хора знаят, че червилото може да се използва като руж. Въпреки това, не винаги е възможно да го засенчите равномерно, така че да не останат грозни петна по лицето. Опитайте да смесите червило и основа на гърба на ръката си. Така ще видите какъв нюанс получавате, ясно ще контролирате интензитета на нюанса на ружа и можете лесно да ги засенчвате, без да повредите основния слой фон дьо тен.

4Сенки за очи и балсам за устни=нюанс

Как да направите червило от сенки за очи? Много просто: ако рядко сте използвали сенки с богата пигментация в арсенала си, смесете ги с балсам за устни, за да получите нюанс. Яркият пигмент ще попие в устните, а грижовните компоненти на балсама ще придадат добре поддържан вид.

5Бял молив и цветни сенки за очи=цветно мастило

Вече писахме за различни начини за използване на бял молив тук. Ето един нов начин да го използвате: Нанесете емблематичния NYX Professional Makeup Jumbo in Milk върху черна спирала, след което използвайте върховете на пръстите си, за да нанесете всеки нюанс на сенки за очи върху него.

6Прозрачен гел за вежди и блясък=модерна блестяща очна линия

Ако сте уверени в издръжливостта на вашия гел за вежди, можете да го смесите с искри и да го нанесете върху черната стрелка. Можете да вземете модерни блестящи очни линии или можете да повторите една от тези опции за грим.

Знаете ли други начини да получите нов продукт за красота? Разкрийте тайната!

Категория: