Най-добрите варианти за красив арт маникюр за къси нокти

Късите нокти стават все по-популярни, защото се чупят трудно, а лакът издържа по-дълго и не се начупва. Момичетата предпочитат къси нокти за работа и учене, а понякога могат да отидат на почивка с такава дължина: вече не се интересуват от удължаване в салоните.

Ако не харесвате дълги нокти в стила на Риана и Кейти Пери и нямате нищо против да експериментирате, послушайте нашите съвети.

На върха на популярността - матово изкуство за нокти, геометрични фигури и прави ивици от контрастни цветове.
  • Освен това, припомнете си „металните“ нюанси на лаковете, които бяха използвани на пролетно-лятното шоу на Philip Lim и яке със златни стикери в основата на ноктите – опция, която майсторите на Creatures of Comfort предложиха да може бъдете създадени, дори ако предпочитате много къси нокти.
  • Друга свежа тенденция е акцентът върху кожичките, както беше предложено на шоуто на Rodarte: ноктите на моделите бяха украсени със златен блясък, който внимателно ги разпръсна наоколо. Смятате ли, че блясъкът не е ежедневен вариант? Опитайте да очертаете ноктите си с ярък нюанс на лак или да добавите няколко линии с различни цветове в основата на ноктите си. Основното нещо е да изберете неутрален фон.

Всички тези техники изглеждат страхотно на къси нокти и не са толкова трудни за изпълнение, колкото може да изглежда на пръв поглед. Сигурни сме, че тези снимки ще ви помогнат!

© aliciatnails© aliciatnails© aliciatnails© mpnails© mpnails© nail_unistella© oliveandjune© oliveandjune

Предпочитате маникюр на къси нокти? Споделете идеите си в коментарите!

Категория: