Ако сте фен на ярките цветове и цветните нокти, то тази статия със сигурност ще ви вдъхнови

Маникюрът Rainbow е най-добрият начин да се подготвите за пролетта. Всъщност това е боядисване на ноктите в ярки цветове и създаване на красиви преходи между тях.

Спомнете си познатата мнемонична фраза от детството "Всеки ловец иска да знае къде седи фазанът" - и отидете в магазина за козметика. За да си направите дъгов маникюр у дома ще ви трябват няколко различни цвята и нюанса на лаковете от дъговата палитра (червен, оранжев, жълт, зелен, син, син, лилав).Те могат да бъдат ярки или приглушени (пастелни), лъскави или матови, плътни или полупрозрачни.

Дъговият маникюр ще изглежда красив, ако останалите детайли на визията ви са по-сдържани.

Например, ако сте облечени в черно и бяло или черно и синьо, тогава можете спокойно да направите такъв маникюр. Също така се съчетава добре с уличен стил. Например, дъговият маникюр е много подходящ за бяла тениска и дънки. Но с дълги до пода коктейлни рокли такъв маникюр ще изглежда нелепо: в този случай е по-добре да изберете нещо класическо, като червени или нюдови лакове.

За да ви докажем колко красив може да бъде маникюрът в цвят дъга, ние съставихме селекция от снимки от Pinterest. Гледайте, повтаряйте и споделяйте мнението си в коментарите!

© Bloglovin'© Лулус© Лулус© merrynails.tumblr.com© chiccurves.tumblr.com© Социални мрежи© stylesweekly.com© Жасмин Перис© blog.mpnails.com

Хареса ли ви снимката? Очакваме коментари!

Категория: