Рейтинг на дълготрайни сватбени червила според редакторите на FashionVIPdergisi.com. Тези червила няма да ви подведат дори в най-важния ден и ще издържат на сватбеното пиршество, безкрайните чаши шампанско и виковете "Горчиво!"

Сватбеният ден е голяма радост и също толкова голямо изпитание: за младоженеца, булката и, разбира се, нейния грим. Вече писахме за основните правила за създаване на сватбен грим, този път ще говорим повече за червилото. Представяме селекция от три варианта, които адекватно ще издържат на всички изпитания на тържествения ден.

  • Червило Rouge Pur Couture, Yves Saint Laurent

    Rouge Pur Couture от Yves Saint Laurent е хибрид на червило и гланц за устни. Веднага след като продуктът попадне върху устните, водата се изпарява, позволявайки му да се абсорбира в кожата. Създателите обещават, че червилото ще издържи до шест часа. Вижте го на следващото си сватбено тържество?

  • Color Riche червило, L'Oréal Paris

    За наситен цвят, който не избледнява вечер, е отговорна формулата с хиалуронова киселина. Палитрата съдържа 24 нюанса, които са подходящи за всеки сценарий: шумна семейна почивка в ресторант, селско парти с приятели или скромна сватба само за най-близките.

  • Червило Rouge in Love, Lancôme

    Блясъкът с кремообразна текстура съдържа пигмент в много висока концентрация. А силиконовата основа му помага да остане на устните дълго време. Особено популярен е наситеният сливов нюанс: той ще подчертае особено белотата на сватбената рокля. И в същото време щастлива усмивка на булката.

Категория: