Ярка и смела, фуксията е по-лесна за съчетаване с небрежна визия, отколкото по-класическото червено. Предлагаме пет най-добри червила от този нюанс

Червилото на фуксия е „по-младата и готина сестра на класическото червено червило“, казва известният гримьор Трой Сурат. Този смел цвят е по-лесен за носене от обикновеното розово. Основното нещо е да изберете правилния нюанс за вашия тон на кожата. Ето пет от най-добрите червила с цвят на фуксия.

 • Ecstasy Shine Lipstick, Giorgio Armani

  Балсамът за устни Giorgio Armani има топяща се кремообразна текстура. Инструментът остава здраво на устните до осем часа, докато покритието не лепне и почти не се усеща. Ecstasy Shine е два пъти по-мек от традиционното червило благодарение на комбинацията от нова текстура и специална технология за запълване на нюанса.

 • Матово червило, Професионален грим NYX

  Това червило във цвят на фуксия с матова текстура е по-подходящо за тъмни тонове на кожата. По-добре е да го нанасяте със специална четка, в противен случай рискувате да размажете контура на устните, което в случай на толкова ярък цвят може да се счита за сериозен бюти гаф.

 • Червило Rouge Pur Couture, Yves Saint Laurent Beauté

  Ултра дълготрайното червило на Yves Saint Laurent съдържа антиоксидантни съставки за грижа и защита на устните от вредното въздействие на слънцето. Благодарение на леката текстура, практически не се усеща на устните: абсолютен плюс както за летния, така и за зимния сезон.

 • Color Sensational Lipstick, Maybelline New York

  Гелообразната формула на червилото не съдържа тежки парафини и масла. Нанася се лесно и хидратира устните благодарение на витамин Е и нектар от мед във формулата. Цветът не изглежда прекалено ярък на устните, така че тази опция за червило е по-подходяща за тези, които тепърва започват да експериментират с нюанс на фуксия в грима.

 • L'Absolu Rouge Matte Moisturizing Lipstick, Lancôme

  L'Absolu Rouge Matte червило се грижи за кожата на устните и запазва наситения си цвят за дълго време. Продуктът се предлага в скъпоценна черна лакирана метална кутия с розов печат на капака.

  Как да използвате розово червило в грима, вижте това видео:

Категория: