Очната линия е незаменим инструмент в несесера на момичето, а водоустойчивият молив е още повече. Говорим за най-добрите примери, които ще издържат и на най-екстремните условия

 • Le Crayon Khôl Waterproof, Lancôme

  Лесен за нанасяне, този пастел е идеален както за естествен грим, така и за по-изразителен външен вид. Благодарение на специална гъба от другия край, не е необходимо да използвате допълнителни четки за смесване.Той също така контролира интензитета на цвета и ширината на линията.

 • Молив за очи 24/7, Urban Decay

  Една от най-добрите водоустойчиви очни линии с кремообразна текстура: ще имате около 30 секунди, за да я нанесете върху очите си, след което можете да я избършете само със специален инструмент. Палитрата съдържа 40 нюанса за всякакви поводи.

 • Водоустойчива очна линия Dessin Du Regard, Yves Saint Laurent

  Този молив издържа до 12 часа дори когато е мокър или в контакт с вода. Destin Du Regard Waterproof стои добре дори върху мазна кожа - което между другото го прави чудесен вариант за подарък за всяка приятелка.

 • Молив за очи Lasting Drama, Maybelline

  Водоустойчивата очна линия запазва наситен цвят през целия ден и е подходяща дори за най-чувствителните очи. За да направите очите си да изглеждат по-големи, очертайте вътрешната повърхност на долния клепач с молив в кашмирено бяло.

Категория: