За да добавите забележителен детайл към изображението, достатъчно е да оцветите миглите с цветна спирала. Предлагаме двата най-добри варианта според редакторите на FashionVIPdergisi.com

  • Спирала Forget Me Not, професионален грим NYX

    Лилавата спирала е достойна алтернатива на ярките сенки или цветните очни линии. Той ще озари грима ви, като същевременно ще му позволи да остане опция за „всеки ден“ (например, ако предпочитате тъмно сливов нюанс).NYX Professional Makeup Mascara има доста богат цвят, но не изглежда твърде закачлив на миглите - най-добрият нюанс ще контрастира с кафяви, зелени и синьо-сиви очи. Спиралата се нанася равномерно, не оставя бучки, идеално разделя миглите - като цяло изпълнява всичките си обещания.

  • Eccentrico Mascara, 04, Rouge Iron, Giorgio Armani

    Спиралата не е класическа, а огнено червена. Пигментът се разпределя лесно и равномерно върху миглите, разделя ги и не оставя бучки. Освен, че спиралата придава обем на миглите, тя леко ги удължава и извива. Има много начини за нанасяне: разпределете продукта по цялата дължина, само по върховете на миглите или създайте градиентен ефект (червената спирала, между другото, ще върви добре с лилаво). Лесно премахване на грим с всеки неводоустойчив препарат за премахване на грим.

Категория: