Белият лак е универсален, но това не е единственото предимство. С какво може да бъде полезно и как да го приложите?

Белият лак се смята от мнозина за основен и това не е случайно. Първо, той от време на време се появява в образите от предаванията. Второ, този цвят отива на всичко, придава спретнат вид на ръцете и акцентира върху маникюра.

как можете да лакирате ноктите си с бял лак?

  • Белият лак може да се нанася върху ноктите без добавки. Но такъв лак в бутилка рядко е толкова плътен, че веднага да боядисва нокътната плоча без пропуски.Ето защо, за да боядисате красиво ноктите си с бял лак, ще трябва да го нанесете на три слоя, а не на два. Опитайте се да го нанесете, като вземете малко количество върху четката, така че маникюрът да излезе чист, а не обемен, като балон. Между другото, монофоничният маникюр с бял лак е особено полезен, първо, ако трябва да подчертаете дъбена кожа (благодарение на белия лак върху ноктите ще получите ярък, изразителен контраст), и второ, когато трябва да направете нокътната плочка визуално малко по-голяма - светлите нюанси действат като лупа.
  • В ноктопластиката белият лак също е незаменим инструмент. Най-вече е необходимо за любителите на класическия френски маникюр. За начертаване на бели ивици по върховете на ноктите се произвеждат специални лакове с тънка четка. Но можете да се справите със сако без много бял лак. Тогава ще са необходими помощни елементи за маникюр: шаблони (те често са включени във френски комплекти) или обикновена хартиена лента, която може да се залепи към върховете на ноктите, за да ги боядисате лесно с бял лак спретнато и равномерно.
  • Белият лак за нокти може да се рисува не само за красота, но и за практична употреба: използва се като основа за цвят. Факт е, че цветните лакове, които изглеждат много ярки в бутилката, след нанасяне върху ноктите се „проявяват“ по различен начин и губят наситеността на цвета си. За да не се случи това, опитните маникюристи съветват първо да покриете ноктите си със слой бял лак. На такъв фон цветните покрития ще изглеждат, може би дори по-ярки, отколкото в опаковката.
© aliciatnails© klaudianails_© mpnails© nailsbyellinor© o_adrienn© tj_beauty_salon_nails

"

Категория: