Задачата за правилно изравняване на тена на кожата е само половината от битката. Инструментът също трябва да се грижи за кожата, да я овлажнява и подхранва. Кои фон дьо тен се справят най-добре и с двете? Представяме класацията на най-добрите според редакторите на FashionVIPdergisi.com

 • BB крем Hydra Zen, Lancôme

  Не е нужно да се притеснявате колко добре този BB крем хидратира кожата ви. Hydra Zen има лека гелообразна текстура, която не само овлажнява, но и приятно тонизира кожата, позволявайки й да се чувства енергизирана и свежа.А универсалният нюанс се адаптира към всеки цвят на кожата и незабавно изравнява тена.

 • Фондация Touche Éсlat Le Teint, Yves Saint Laurent Beauté

  Полезните за кожата съставки в този фон дьо тен на Yves Saint Laurent Beauté включват екстракт от месарска метла и витамин Е за подхранване, озаряване и защита срещу вредното въздействие на свободните радикали. Само в грижата за кожата Touche Éclat Le Teint е толкова мощен, че резултатът е „отпочинала“ кожа без признаци на умора, като след дълъг сън. Що се отнася до тона, след нанасяне на крема той става не само равен: създава се ефект на „блясък“, благодарение на който кожата изглежда свежа и здрава.

 • Affinitone Vitamin E Foundation, Maybelline New York

  Друга формула с витамин Е е Affinitone Vitamin E на Maybelline New York. Благодарение на този компонент продуктът се справя със сухата кожа. Същата съставка допълва овлажняването, като предпазва кожата от негативни външни влияния. Тонът след нанасяне на крема върху кожата става равномерен и, което е важно, изглежда естествено: текстурата на Affinitone Vitamin E е лека, така че покритието е тънко и безтегловно.

 • L'Oréal Paris Luxury Nutrition BB Cream

  Този продукт има по-богата текстура, но именно това позволява на BB крема да осигури на кожата подходяща грижа. Сред грижовните компоненти на "Luxury nutrition" е маслото от шеа, благодарение на което се изключва дехидратацията на кожата. Съставът съдържа и витамин С, компонент, който помага на продукта да изравни тона и значително да подобри тена.

 • Оцветен овлажнител Naked Skin One & Done, Urban Decay

  Urban Decay предлага Naked Skin One & Done сред фон дьо тените си, които на първо място спомагат за подобряване състоянието на кожата. Съставът му е много богат на полезни вещества: това са пептиди, витамини, както и "екзотични" овлажняващи съставки. При редовна употреба на продукта кожата трябва да се трансформира: да придобие естествен блясък, еластичност, здравина и цялостен здрав вид.

Категория: