Най-добрата спирала, на която можете да се доверите за драматичен ефект, класирана от FashionVIPdergisi.com

 • Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline NY

  Можете да постигнете ефекта на изкуствени мигли със спирала Sky High. Пластмасовата конусна четка улавя и внимателно боядисва всяка мигла. Фибрите и екстрактът от бамбук правят миглите шеметно дълги.

 • Lash Sensational Mascara, Maybelline New York

  Lash Sensational False Eyelash Mascara има и удобна четка, чиято ветрилообразна форма обхваща всички мигли, удължавайки ги, а също така перфектно разделя. Формулата на тази спирала е намалена на восък, така че е подходяща за момичета с чувствителни очи. Резултатът - вашите собствени мигли са дълги, обемни и плътни, като изкуствени.

 • Bambi Eye Oversized, L'Oréal Paris

  Силиконовата четка прави Bambi Eye Oversized тайното оръжие на тези, които се нуждаят от всичко в грима за очи наведнъж: обем, плътност, дължина, разделяне. При нанасяне разделя и разплита миглите и добавя XXL обем без слепване.

  Водоустойчивата очна линия Matte Signature ще бъде чудесно допълнение към спиралата.

 • Hypnôse Drama Mascara, Lancôme

  Hypnôse Drama незабавно придава на миглите максимален обем и дебелина. За този резултат е отговорна пухкава извита четка, която разпределя черна като струя текстура, улавяща всяка мигла. За драматичен уау ефект нанесете спирала със зигзагообразни движения.

 • Lash Queen Fatal Blacks Mascara, Хелена Рубинщайн

  Марката Helena Rubinstein сравнява извивката на тази четка с качулката на кобра. Именно тази форма й позволява да боядисва добре всички мигли с моделираща формула на спирала. По-добре е да повдигнете ресничките в корените при нанасяне - тогава ще се добави и завой към ефекта на обема, който обикновено се постига само с помощта на маша.

  Харесахте ли спиралите от класацията? Споделете впечатленията си в коментарите!

Категория: