Все още нямате матиран топ за нокти? Сега ще ви убедим, че е необходимо

Лакът за нокти с матов ефект е неочевидна покупка. Малко вероятно е този артикул да е в списъка ви с желания, но напразно. Има поне три причини, поради които трябва да добавите този лак към основния си комплект:

1Матовият топ удвоява вашата колекция от лакове за нокти: всеки лъскав лак за нокти може бързо да се превърне в матово покритие. В същото време на ноктите ще изглежда съвсем различно, отколкото сте свикнали.2Матовият топ може да се използва самостоятелно или като френски маникюр. С такъв маникюр ръцете ви ще изглеждат по-добре поддържани.3Матовият топ може да се използва не само по предназначение, но и като лак за щамповане. В този случай това ще помогне да се постигне "дантелен" или "мразовит" модел.

Как да използвам матов топ в дизайна? Вижте в нашата селекция.

Матовият топ ще превърне обикновеното яке в необичайно © altabaevaМатовият топ ще „спаси“ твърде ярък дизайн © anastasia_kutasevichИ всеки друг лак ще „спаси“ изтърканите връхчета © beautyanywaysМатовият топ ще направи дизайна с блясък по-благороден © eat_sweat_liveМатовият топ може да се комбинира с блясък и стикери © guk_nails_styleМатовият плот ще създаде ефект на дъска © inna_manicuЗа да направите матовия маникюр по-интересен, просто покрийте някои нокти с блясък © irina_chudetskayaМатовият топ ще създаде ефекта на мразовити шарки © irishkaМатовият топ може да се нанесе върху металния, за да стане по-благороден © keldin_nailsМатовият топ може да се сприятели със стикери и ярък лак © kharlamova_veronikaМатовият топ придава на ноктите добре поддържан вид © lenor___Матирана горна част, лъскава горна част и шаблони са тайната на този дизайн © loveМатирана горна част и щамповане създават ефект на дантела © lovelyconnyМатовият топ и термолак ще ви помогнат да направите ефектен градиент © nails_paradise_lovМатовият топ ще направи вашия графичен дизайн още по-интересен © nailsboudoirМатов топ или лак и шаблони гарантират стилен маникюр © riyathai87Тайната на този маникюр е комбинацията от гланцов и матов топ © ss_lorelleМатовият топ може да изглади недостатъците в дизайна © too_muchpolishМатов топ и акрилна пудра - още една перфектна комбинация © veselove_nailsМатов топ или лак ще направят всеки дизайн още по-стилен © vika

Категория: