За премиерата на филма "Пасажери" , в който Дженифър Лорънс изигра главната роля, актрисата избра дързък грим. Ние ви казваме как да го повторите

За премиерата в Лос Анджелис Дженифър Лорънс подчерта както очите, така и устните си. За да копирате нейния грим с равномерен тон, кръгла очна линия и тъмни устни, прочетете подробните инструкции.

1Нанесете основа върху лицето си, добавете коректор под очите.2Нанесете полупрозрачни сиви матови сенки върху подвижния клепач и в гънката, смесете добре. В гънката и над гънката във външната част на окото, а също и под долната очна линия разнесете бежово-кафявите сенки.3Очертайте изцяло окото с графитен кафяв молив с лек блясък, прелейте. Преминете върху сивите сенки отгоре, за да създадете матов ефект.4Нанесете бежови сенки под веждата и разлейте до средата на неподвижния клепач.5Разходете се по лигавицата със същия графитено-кафяв молив.6Миглите се гримират с черна спирала - горните и долните.7Оцветете веждите си със сенки за вежди и изчеткайте с гел за вежди.8Нанесете розов руж върху скулите си.9Начертайте контура на устните с червено-кафяв молив и оцветете устните с хидратиращо червило в цвят.10Върху брадичката, центъра на челото, задната част на носа и централната част на лицето отдясно и отляво на носа близо до „ябълките“ на бузите нанесете малко пудра с блясък или хайлайтър.

Хареса ли ви външният вид? Кажете ни в коментарите!

Категория: