Нуждаете се от червило, за да издържи възможно най-дълго? Изберете устойчиви формули. В класацията на редакторите на FashionVIPdergisi.com - тези, които определено няма да ви подведат

 • Color Sensational Matte lipstick, Maybelline New York

  Убеждението, че червилата с матова текстура са издръжливи, е вярно: работата е там, че те обикновено не са толкова наситени с овлажняващи съставки и подхранващи масла, поради което текстурата на продукта може да се разтече. Но Color Sensational Matte съчетава както издръжливост, така и способността да се грижи добре за кожата.Според мненията това червило Maybelline New York се нарича едно от най-дълготрайните червила, издържа пет-шест часа и не изсушава устните.

 • Червило Rouge Pur Couture The Mats, Yves Saint Laurent Beauté

  Матовото Rouge Pur Couture The Mats на Yves Saint Laurent Beauté неизменно е сред лидерите в класациите за най-добри дълготрайни червила. Шест часа носене ще помогнат на акцента на устните да оцелее при всяко вечерно тържество - така че продуктът няма да "изяде" и да остави само ярък контур върху устните.

 • Червило Rouge In Love, Lancôme

  Rouge In Love също има прилична шестчасова дълготрайност - през това време няма да се налага да коригирате грима на устните си, както обещават от Lancôme. Може да се припише и на най-добрите устойчиви червила, защото създава лъчисто, сочно покритие, а наситеността поради меката кадифена текстура може много лесно да се регулира по време на нанасяне.

 • Мек матиран крем за устни, Професионален грим NYX

  Повишена издръжливост, като правило, имат и червилата с течна текстура. Този се “плъзга” по устните, сякаш е гланц, но за няколко минути се втвърдява, изсъхва и заедно с матирането придобива издръжливост. Soft Matte Lip Cream е само пример за такъв инструмент, който няма да ви разочарова в ситуации, когато червилото трябва да остане на мястото си за по-дълго.

 • Магнит за устни, Джорджо Армани

  Ненапразно тази новост на Giorgio Armani беше наречена "магнит" : продуктът буквално се залепва за кожата и остава на повърхността й до осем часа. При всичко това Lip Magnet „ляга“ върху устните с много лек слой (Giorgio Armani твърди, че покритието е четири пъти по-тънко от това на обикновеното червило) и затова изобщо не се усеща.Плюс това Lip Magnet има наситен цвят и изразителна матова текстура.

Категория: