Пролетта е по-близо, отколкото си мислите. Време е да помислим за празничния образ за 8 март. Какъв маникюр да го допълните? Предлагам някои идеи

Осми март е не само празник на жената, но може би и символ на настъпването на пролетта. Приемайки поздравления, получавайки подаръци и букети от лалета на този ден, е трудно да не осъзнаете, че зимата е свършила. Пролетна визия с подходящ стайлинг, грим и, разбира се, маникюр също ще помогне за създаване на настроение. Предлагаме няколко варианта за маникюр, който може да си направите по случай празника.

Пастелен градиент

Много лесно е да отбележите настъпването на пролетта с маникюр! Необходимо е само при създаването му да се използват меки, пастелни цветове.И не един, а няколко, както в този пример за омбре дизайн. Комбинацията от бледо синьо и ягодово с кремаво за пролетен празничен маникюр, направен в градиентна техника, изглежда перфектна.

Черешови цветове

Въпреки че черешовият цвят е явление, което не се наблюдава в Япония в самото начало на март, той все още е истински символ на пролетта. Така че можем да се вдъхновим от тях, когато създаваме маникюр за 8 март. Освен това декорирането на ноктите с черешови цветове е лесно за любител у дома. Върху белия лак с тънка четка за маникюр трябва да нарисувате черни клонки и след това, когато изсъхнат, добавете малки розови "петна" отгоре, които ще бъдат свързани с цветя.

Звезден прах

Ако празниците във вашето разбиране са сияние, блясък, искри, тогава тази версия на маникюра ще се справи добре. Поръсете малко настъргано златно фолио върху пастелна "основа" (например шам фъстък) - това е всичко, от което се нуждаете за такова изкуство за нокти.

Ярък минимализъм

Прост, светъл и весел вариант за тези, които не обичат дългата и усърдна работа по дизайна на ноктите. С пет различни нюанса лак поставете големи точки на върховете, а след това нанесете прозрачен топ лак, като не забравяте да "запечатате" изрязването на ноктите.

Цветни мъниста

Още един вариант за маникюр на точки, който благодарение на използването на пастелни цветове е идеален за 8 март. Нанесете млечно розов лак като фон. И след това украсете ноктите си с редове от точки - лавандула, тюркоаз, жълто. Готово!

Френски реверс

Такъв дизайн трябва да се покаже на майстора в салон за нокти: рисунката на линията на кутикулата е много малка (трябва да нарисувате люлякови клони и зелени листа по ръба на нокътя) и следователно изисква старателна работа , с които може би само професионалист може да се справи.Но резултатът ще бъде наистина впечатляващ.

Пролетно голо

Не е необходимо да се запасявате само с пастелни цветове за пролетта. Голите нюанси също могат да бъдат полезни и за празничен маникюр. Тайната е да допълните неутралния гол лак със златни детайли: например мъниста за нокти или искри.

В облаците

"Мечтан" маникюр, който си струва да опитате ако не на 8 март, то по всяко друго време на пролетта - небесно синьо с облаци. Фонът може да бъде плътен или с градиентен ефект, както в този пример за дизайн. Вторият вариант ще изглежда по-ефектно.

Кой от тези дизайни за 8 март ви хареса най-много?

Категория: