Изборът на гел очна линия зависи от това какъв ефект искате да постигнете. За да ви помогнем да решите коя гел очна линия е най-добра, ние класирахме

 • Ластинг Драма гел за очи, Maybelline New York

  Тази очна линия е страхотна за грим на очите, особено ако искате да постигнете перфектно очертани линии. Инструментът гарантира ярък ефект и не съдържа масла, така че трае много дълго време. Три нюанса, представени в гамата, ви позволяват да създадете изображение според настроението.Например, донесете гънката на клепача или направете стрелката малко по-дълга.

 • Гел линия и мазилка, професионален грим NYX

  Професионалният грим на NYX е известен с това, че винаги има голям избор от цветове. Този лайнер е пример за това. За ефектен грим можете да нарисувате наситени сини стрелки. Сянката на Cob alt Blue ще ви помогне в това: тя е ярка, но без неоново покритие. Освен това очната линия е много мека и не се разтича.

 • Heavy Metal Gel Eyeliner, Urban Decay

  За празнична и жизнена визия използвайте очната линия Urban Decay от колекцията Heavy Metal. Шест богати цвята (от лилаво до златно) ще ви накарат да се откроите без усилие. Можете да очертаете горния клепач със синьо или розово, а долния със златно или сребристо.Намерете нашата подробна фото инструкция как да използвате тази очна линия тук.

 • Очна линия Super Liner Gel Intenza, L'Oréal Paris

  Отвореният изразителен поглед е това, което винаги привлича вниманието. Тази гел очна линия от L'Oréal Paris издържа 24 часа, а тънкият и удобен апликатор ви позволява да нарисувате ясна линия. Можете да изберете колко дълга и дебела трябва да бъде: ако имате големи очи, тогава е по-добре да направите стрелката по-тънка. Ако искате да ги увеличите визуално, изберете по-дебел вариант, а също така приближете долния клепач и начертайте линия в опашката.

 • Гел очна линия и вежди Eye&Brow Maestro, Giorgio Armani

  Девет цвята от тази очна линия на Giorgio Armani ще подчертаят всеки цвят на очите: за сините изберете златисто, за кафявите - кестеняво и за зелените - Wenge Wood.Obsidian Black е универсална опция, която ще направи изразителни очи. Комфортната матова текстура е приятна за нанасяне. Продуктът е водоустойчив и многофункционален: може да се използва като сенки за очи и вежди, очна линия и дори за корекция на корените на косата. Ако искате да създадете по-дебела линия, очертайте клепача на няколко слоя или просто натиснете молива малко по-силно върху клепача по време на нанасяне.

Категория: