Не знаете как да използвате розови сенки за очи в грима? Вземете пример от Джиджи Хадид, Кристен Стюарт, Емили Блънт и други звезди. Снимка в нашата селекция

Обикновено, ако има нещо розово в несесера ви, това са червило и руж. Те предпочитат да не се забъркват със сенки от този цвят: съществува риск да станете като малко момиченце, което, след като е подредило козметичната чанта на майка си, размазва сенките върху клепачите си с пръст, без да е алчно. Но все пак има трикове, които ви позволяват да създадете грим за очи в розови тонове „по възрастен начин“. И трябва да се учат от знаменитостите. Те не се страхуват да направят грим на очите в розови нюанси - и го правят правилно.

фуксия

Звездите често носят розови сенки за очи в наситен нюанс на фуксия. Можете да направите това по различни начини: според правилата, като Стела Максуел, която допълва розовата мъгла на клепачите с черен удар на контура на очите и черна спирала, или без тях, като Джиджи Хадид. Тя съчетава „облак“ от фуксия около очите с прасковен руж и червено-кафяво червило, като изненадващо получава хармоничен резултат. Разбира се, тази опция не е за всички случаи, но си струва да се вземе предвид.

Стела Максуел © Getty ImagesДжиджи Хадид © Getty Images

С деликатен блясък

Тези, които не са за смели експерименти с грим, могат да последват примера на Дженифър Гудуин.Въпреки че избира доста ярки розови нюанси за грим, тя ги нанася в толкова тънък слой, че се получава полупрозрачен воал. Това създава мек акцент върху очите. Актрисата го допълва с черна очна линия на горния клепач и нежен блясък на устните.

Дженифър Гудуин

Червено розово

С червена мъгла на клепачите, изглежда, че всички успяха да излязат: червените сенки са забележима тенденция за красота. Но червено-розовите сенки са опция за тези, които не смеят да използват „огнен“ нюанс в грима на очите. Те могат да бъдат „поставени“ в гънката на клепача (това ще създаде ефект на дълбочина на зрението) или, следвайки примера на Джорджия Мей Джагър и същата Джиджи Хадид, да се приложат около очите, за да се получи мъгла.

Бела Хадид © Getty ImagesДжорджия Мей Джагър © Getty Images

Розов неон

Най-смелата версия на неоново розовото: Емили Блънт рисува стрелки по целия клепач с матови сенки от този нюанс, което ги прави основен и единствен акцент в грима си, Ашли Бенсън взема същия цвят като основа за нейните котешки очи, а Кристен Стюарт го нанася върху клепачите, а същевременно и скулите – с небрежни, широки щрихи. Кой от тях да вземем за пример? Изберете по свое усмотрение.

Джорджия Мей Джагър © Getty ImagesКристен Стюарт © beau_nelsonЕмили Блънт © Getty Images

Харесвате ли грим за розови очи?

Категория: