Нашата статия буквално ще ви научи как да четете по устните. Нека поговорим за основните форми и видове устни

Науката за физиономията - начин за описване на човек и неговия характер чрез черти на лицето и изражението му - възниква в древна Гърция. Изненадващо, дори ъглите на устните, тяхната пълнота и извивката на устата могат да разкажат много за човек. Какво точно?

  • Пълни устни

Пълните устни свидетелстват за чувствеността на жената и нейната любов към удоволствията. Тя е свикнала с мъжкото внимание и изпълнения с приключения живот. Да бъде в центъра на събитието и да получава комплименти е обичайното й състояние.

Тя обаче нямаше късмет с характера си: моментните капризи трябва да бъдат изпълнени, иначе настроението ще бъде развалено. Във връзката такава жена търси лекота. Доброто чувство за хумор и способността да се надсмива над себе си е нейна добродетел, която търси и в противоположния пол. С възрастта такива жени стават отговорни съпруги и майки.

Пълни устни - какво трябва да се подчертае. Опитайте наситено червения L'Absolu Rouge на Lancôme или бургундския Rouge Pur Couture 72 на YSL Beauté.

Анджелина Джоли

  • Тънки устни

Съществува мнение, че жените с тънки устни са зли. Бързаме да ви уверим, че това е вреден мит. Тънките устни са само знак за сдържаност. Такива жени обичат да четат много, да ходят на изложби и винаги са внимателни в отношенията с хората, обичат да проявяват искрен интерес.

Умните и скромни притежателки на тънки устни са напористи и целеустремени и като правило успяват благодарение на ораторските умения и способността красиво да изразяват мислите си на хартия.

Те са проницателни, но затворени: това, което научат или отгатнат, предпочитат да пазят в тайна. Може да им се довери тайна или да споделят своя опит. Не очаквайте обаче същите откровения в замяна: тънките устни показват, че притежателката им обича да е сама със себе си и с мислите си.

Момичетата с тънки устни препоръчваме да не се срамувате от това, а напротив, да се гордеете с това. Ако формата на устните ви е красива с меки линии, тогава я подчертайте с деликатни цветове, като например розовото червило Color Riche Sensational на Maybelline New York.

Кейт Хъдсън

  • Голяма уста

Жена с голяма уста може да се нарече хазартна. Тя ще намери с кого да се състезава навсякъде. Включвайки телевизора, тя гледа състезания или игри на покер, а по време на ваканцията не е против да участва в тях. Страстта и умението да завладява от пръв поглед са в кръвта й.

Тя не се страхува да поеме инициативата както в работата, така и в отношенията. Тя се нуждае от подходящ мъж: енергичен, рискован, готов да сподели усещането за адреналин с нея. Но семейните натури не се разбират с нея: тя е твърде свободолюбива и склонна към промяна на обстановката.

Естествено, такива момичета трябва да бъдат умни в грима: ако се съсредоточите върху устните, тогава очите трябва да бъдат оцветени само със спирала. Напротив, когато рисувате стрелки и опушени очи, изберете нюд цвят на червилото или нюанс на прашна роза. L'Oréal Paris има този в линията Color Riche.

Скарлет Йохансон

  • Малка уста

Ако една жена има малка уста, значи е много точна и изключително отговорна в работата си. Тя се интересува от детайлите и времето. Тя е внимателна при вземането на решения, но ако се заеме със задача, ще я изпълни безупречно.

Перфекционизмът на такава жена се намира и в отношенията с нейния мъж: тя винаги ще изглади ризата му, ще изглади вратовръзката му и ще опакова вкусен обяд.

Тя е строга към себе си: колкото и труден да е денят, ходенето на фитнес вечер е в нейния график. Въпреки това, да се живее с такива личности не винаги е лесно: те обичат да намират грешки в дреболии и често се затварят в себе си без видима причина.

Ако устните ви са плътни, тогава следвайте същите правила като за жените с плътни устни. А ако са тънки, нанесете мек гланц върху тях, за да увеличите обема (например огледален гланц за устни Flash Lacquer от Giorgio Armani) и направете основния акцент върху очите и веждите.

Линдзи Уиксън

  • Горната устна е по-пълна от долната

Пълната горна устна издава кокетка на момиче, което е самоуверено и не се страхува да се среща с нови хора. Всеки човек за нея е отворена книга, докато тя самата остава загадка за всички. Често такива жени са възпрепятствани от гордост и негодувание: напускането без сбогом е нещо обичайно.

Тя се нуждае от търпелив и не ревнив мъж. Въпросът не е, че тя е вятърничава личност, а че е твърде общителна и не може да живее без мъжко внимание - дори то да се изразява в обикновени комплименти и лек флирт.

Джулия Робъртс

  • Горната устна е по-тънка от долната

Това момиче е пълно с противоречия. Обича да си е у дома и в същото време се стреми към нови открития, вярна е на едно, но се възхищава на много, мечтае за майчинство, но се страхува да не загуби свободата си. Тя може да бъде чувствена и страстна, но това зависи от настроението й: да каже „стига“ на всичко и да се премести в друга страна - такъв обрат на събитията може да се очаква от нея.

Това, което е особено важно за момиче с такава форма на устните, е подкрепата на близките. Често това се превръща в дълго търсене на своето място в живота и несигурност в отношенията.

Каква форма на устните имате? Кажете ни в коментарите!

Категория: