Няколко съвета, за да направите кафявите очи по-изразителни

Избрахме пет нюанса, които момичетата с кафяви очи трябва да използват, когато създават вечерен грим.

1Морска вълна

Цвят номер едно за момичетата с кафяви очи, които искат да създадат ярък и красив вечерен грим, е синьото. Използвайте всякакви нюанси от морската гама. По-добре не един, а няколко, комбинирайки ги един с друг в опушени очи. Направете например преход от лазурен тюркоаз във вътрешния ъгъл на очите към тъмен, синьо-черен нюанс в края.Това ще превърне кафявите очи в притегателен център за всички погледи всяка вечер. Между другото, гримьорите също се съветват да използват един прост трик: нанесете лигавицата на долния клепач с ярко синя кайала: този малък детайл радикално ще промени грима, правейки го по-забележим.

© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree2Emerald Graphics

Ярките цветове са идеални не само за създаване на мъгла, преходи от един нюанс в друг, преливания и други подобни ефекти.Те са необходими за графичен грим. С богат изумруден цвят нарисувайте ясни стрелки с остра „опашка“. Те ще направят кафявите очи много по-изразителни. И необичаен завършек на такъв вечерен грим може да бъде спирала в цвят слива.

© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree3сребърен воал

Кафявите очи във вечерния и дневния грим трябва да бъдат „подчертани“. Затова се препоръчва да се подчертае със сенки с докосване на металик. Опитайте се да създадете сребрист блясък на клепачите и след това добавете линия, начертана с молив kayal по лигавицата към мъглата на сенките. Изберете бяло: то ще направи погледа по-ярък, по-отворен, по-лек и весел, което във вечерния грим ще привлече повече внимание към очите.

4Пръски шампанско

В допълнение към среброто във вечерния грим за кафяви очи е полезен и нюанс на шампанско. Нанесете върху цялата повърхност на клепача и след това подчертайте гънката с малко по-тъмен нюанс, за да направите грима графичен и изразителен. Няма да е излишно да изработите пространството между миглите с кафяв молив. Това ще даде дефиниция на контура на очите. И няколко слоя спирала като последен щрих ще завършат вечерния грим.

5опушени стрели

Друг цвят, който трябва да бъде сред любимите на притежателките на кафяви очи, е лилавото. Как да го използвате в "излизащата" визия, без да правите класически опушени очи? Една от опциите, които гримьорите и блогърите предлагат в своите уроци за грим стъпка по стъпка, са стрелките с опушен ефект, боядисани със сенки. След като нанесете основата с овална четка, смесете сенките по горния и долния клепач и след това „разтеглете“ цвета във външните ъгли на очите така, че да получите изостряне.

© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree

Какъв вечерен грим предпочиташ? Напишете коментар.

Категория: