Професионални трикове за грим, които помагат да направите миглите по-дълги, обемни и пухкави

  • Преди да използвате спиралата, леко я попийте с кърпичка, за да се отървете от бучките, но не премахвайте целия продукт от четката. След това нанесете първия слой, като поставите четката в самите корени и разнесете спиралата със зигзагообразни движения. Оставете слоя спирала да изсъхне и нанесете още 2-3 слоя по същия начин. Основното нещо е да се движите бавно, като рисувате и разделяте добре миглите.
  • За да изглеждат миглите ви по-плътни, дълги и по-обемни, трябва да ги извиете с маша, преди да нанесете спирала.И за да бъде това действие по-ефективно, трябва да го загреете със сешоар до топла, но не гореща температура и след това да извиете миглите си. Така ефектът ще продължи възможно най-дълго.
  • Поставете тубичка спирала за обем в гореща вода 10 минути преди да я нанесете: нейната формула ще се активира и спиралата ще действа по-добре. Освен това топъл продукт се нанася по-лесно: ще има по-малко бучки и спиралата ще се разнесе по-добре.
  • След нанасяне на спирала (преди да е изсъхнала), срешете миглите със специална четка. За тази цел можете да използвате и обикновена четка за зъби. Така че можете да увеличите максимално дължината на миглите и да разресвате бучките.
  • За да направите миглите по-обемни и плътни, трябва да ги напудрите с четка с нанесена пудра и след това да нанесете спирала. Няма да има бучки! След като спиралата изсъхне, можете отново да напудрите само върховете на миглите и отново да нанесете спирала. И така повтаряйте, докато постигнете желаната дължина на миглите.
  • Можете да използвате и два вида спирала: обемна и удължаваща. Нанесете два слоя обемна спирала, като започнете от корените (преминавайки от корените към страните) и към краищата. За трети слой използвайте удължаваща спирала. Прочетете повече за това как да комбинирате различни видове спирала в грима в тази статия.

Какви съвети за красота използвате, когато нанасяте спирала?

Категория: