Дневният грим за всеки ден трябва да е възможно най-прост. Споделяме тайни как да повторим това

Преди да нанесете грим, трябва старателно да почистите кожата от замърсявания. Измийте лицето си и след това избършете лицето си с лосион. След това задължително нанасяйте ежедневен крем за лице, подходящ за вашата кожа. След това можете да преминете към лек ежедневен грим.

1За да скриете несъвършенствата на кожата, нанесете коректор, като го разпределите върху проблемните зони и смесите.2Нанесете лека основа с четка или гъба.3Нанесете пудра с леки потупващи движения. По този начин оправяте грима си. Особено внимание трябва да се обърне на Т-зоната.4Попълнете веждите си с молив, помада за вежди или сенки за очи.
Можете също да използвате сенки за очи, за да гримирате веждите си, но без блясъка.5За ежедневен грим на очите са достатъчни тънки симетрични стрелки на горните подвижни клепачи. Начертайте ги с очна линия или течна очна линия.6Нанесете спирала върху миглите, като внимателно ги оцветите в един слой.7Нанесете върху устните си прозрачен гланц или червило с мек розов нюанс. Можете също така да нанесете червило в неутрален нюанс: бежово, прасковено, розово.

Как правите лек грим за всеки ден? Споделете в коментарите.

Категория: