Гримът на очите в сиви тонове подхожда на синеоки момичета. Помага да се подчертае дълбочината на погледа. Казваме ви как да направите този грим по няколко начина

Дневен грим за очи със сиви сенки

Дневният грим включва използването на светли нюанси на сенките. Въпреки това пастелните нюанси на сивото придават изразителност на външния вид. Гримът със сиви нюанси е най-подходящ за момичета с дъбена кожа. Най-доброто допълнение към грима ще бъдат сенки от бронз или златист оттенък.Тези нюанси ще ви помогнат да подчертаете и подчертаете скулите.

Вечерен грим за очи със сиви сенки

Гримът със сиви сенки може да се използва не само като дневен, но и като вечерен. Това ще изисква по-тъмни нюанси на сивото. Гримът на очите ще бъде допълнен от очна линия с черен молив и черна обемна удължаваща спирала.

Как се прави този грим?

1Нанесете сиви сенки върху целия клепач.2Оцветете вътрешния ъгъл на окото с бели сенки, така че преходът към тъмен цвят да е по-ярък.3Добавете по-тъмен нюанс на сивото към външния ъгъл на окото и над гънката на клепача. Блендирайте добре.4Нанесете бели сенки под веждата. Смесете добре всички граници на преходите.5Нанесете тъмносиви сенки за очи по ръба на долния клепач.6Очертайте линията на растеж на миглите на горния клепач и долната лигавица с черен молив.7Покрийте миглите си с черна спирала.

Опитвал ли си? Споделете в коментарите.

Категория: