Оценка на най-добрия матиращ фон дьо тен според редакторите на FashionVIPdergisi.com за създаване на перфектен тен на кожата без мазен блясък

Матиращата основа е задължителна за момичетата с проблемна кожа, тъй като маскира мазния блясък и дребните несъвършенства. Но как да изберем най-доброто от многото продукти на пазара за красота? Специално за вас съставихме рейтинг, в който говорихме подробно за ползите от избраните от нас основи.

 • Teint Idole Ultra Cushion, Lancôme

  След използване на възглавницата е трудно да се върнете към обикновените основи в буркани и туби. Палитрата включва девет нюанса за светла и тъмна кожа. Всички съчетават леко покритие и 24-часово носене. Флуидната формула е наситена с микропигменти, които изглаждат и маскират дребните несъвършенства. Докато матира кожата, този продукт същевременно й придава сатенено сияние, правейки я да изглежда като след ретуш. Teint Idole Ultra Cushion не само прави кожата по-красива, но и се грижи за нея: подхранва, овлажнява и предпазва от UV лъчи със слънцезащитни филтри SPF 50.

 • Liquid Compact Cushion Le Cushion Encre de Peau, Yves Saint Laurent Beauté

  Още една нова възглавница от Yves Saint Laurent Beauté. Лек и свеж, той има матово покритие и издържа цял ден. След нанасяне кожата е много по-гладка и равномерна.

 • Гола кожа One & Done, Urban Decay

  Фондация Urban Decay e

 • Матиращ фон дьо тен "Перфектен тон" Affinimat, Maybelline New York

  Този фон дьо тен съдържа микрочастици, които абсорбират мазнините като гъба през целия ден. Леката текстура почти не се усеща върху кожата и ляга равномерно, като същевременно осигурява матово покритие. За да изберете нюанса, който ви подхожда, тествайте го в областта на брадичката: нанесете малко крем и изчакайте 10 секунди, докато се адаптира към кожата.

 • Infaillible Matte Foundation 24h, L’Oréal Paris

  Този фон дьо тен от L'Oréal Paris се предлага в 9 нюанса, така че момичетата със светла и загоряла кожа могат лесно да намерят правилния нюанс.

  Какви инструменти използвате? Кажете ни в коментарите!

Категория: