Какво е термален лак, как работи и какви възможности за използването му има, прочетете в нашата статия

Термолакът за нокти е още един нестандартен инструмент в света на красотата. Неговата особеност се състои в това, че той реагира на температурата на нашето тяло и околната среда, променяйки цвета си в зависимост от тези данни.

Ако там, където си, е студено, термолакът става по-светъл, а ако е топло, става по-тъмен. В същото време цветът на различни места на покритието може да се различава: благодарение на това се създава градиентен или омбре ефект върху ноктите и това е модерно решение за дизайн на ноктите.

За вдъхновение ви каним да разгледате снимките в галерията.

Нанесете син термичен лак за красиви преходи от бебешко синьо към аквамарин © perriweatherЖенствен маникюр с лилаво-розови преходи и дизайн с кристали на безименните пръсти © nail_manikyr_korlanПерфектен за зимата - сребристо покритие © lacquer_jltТакъв лек маникюр е особено подходящ за дъбени ръце, тъй като ще засенчи кожата красиво © nail_sunnyНамажете няколко нокти с термолак, а върху останалите нарисувайте нещо интересно. За да направите това, отидете в салона или използвайте специални шаблони © just_vpz

Използвали ли сте някога термичен лак?

Категория: