Изберете опция за грим, която ще украсява вашите кафяви очи всеки ден. По-добре дори не един, а няколко

Палитрата от нюанси, които могат да подчертаят кафявите очи е много широка:

  • Златисти цветове, които добавят липсващ блясък към тъмнокафявите очи. Трябва да се обърне внимание и на онези нюанси, в които са комбинирани златно и зелено.
  • Синя гама: всеки от сините нюанси може да направи кафявите очи по-ярки - както кобалтови, така и по-приглушени морски с изумрудена нотка.
  • Сливов нюанс, който се комбинира с кафяво, за да създаде мек контраст.
  • Червено и още повече медни тонове. Изберете сенки за очи с метален ефект, за да заблестят очите ви.

След като сте избрали нюансите, които са подходящи за ежедневен грим на кафяви очи, продължете с търсенето на опции за самия грим. По-долу са някои от тях с инструкции стъпка по стъпка и снимки.

Опушени очи със златни и зелени сенки

Ако харесвате опушен ефект в грима, то опцията опушен лед лесно може да стане част от ежедневната ви визия. Собствениците на кафяви очи в такъв грим трябва да използват комбинация от злато и зелено. Нанесете първия нюанс изцяло върху цялата повърхност на клепача, а втория - само в гънката, като не забравяте за старателното засенчване: един цвят трябва плавно да преминава в друг. Изхвърлете стрелките и завършете грима със слой спирала върху миглите

Tommy Hilfiger

Медна мъгла

Мъглата може да бъде едноцветна. В случай на кафяви очи, използвайте меден нюанс върху клепачите. Най-удобно ще бъде да работите с кремави сенки. Вземете малко сенки на върха на пръстите си и нанесете продукта върху клепачите с движещи се движения, постигайки полупрозрачност и ефект на дисперсия на цветовете.

Desigual

Меки сливи стрели

Нюансът тъмна слива е идеален за ежедневен грим, защото не изглежда неуместно и не привлича прекалено много стрелба. Ако нарисувате стрелки за тях, мек, размазан контур ще ги направи още по-„ежедневни“. За да получите този резултат, първоначално ясната линия трябва да се „втрие“ малко с четка за сенки, сякаш се опитвате да направите перо.

Пристанища 1961

Синя графика

Можете да правите без полутонове и намеци, правейки основата на графиката на грима. Начертайте ясна яркосиня линия по линията на миглите - неоново, "електриково" синьо, което ще привлече вниманието не само към вас, но и към изразителния цвят на кафявите очи.

Кензо

Червено върху мигли

Нестандартен акцент, който е подходящ и в ежедневния грим, са цветните мигли (освен ако не ги допълвате с други детайли като стрелки или мъгла). За кафявите очи, както се оказа, червеното е перфектно, а Giorgio Armani има точно такъв цвят спирала. Нанесете Eccentrico Mascara в Rouge Iron или върху върховете на вашите мигли върху черни, или навсякъде в два слоя.

Emporio Armani

Какъв ежедневен грим предпочитате за очите си? Напишете коментар.

Категория: