Гланцът за увеличаване на обема на устните е спасител за онези момичета, които не могат да се похвалят с плътни устни. Говорим за най-добрите инструменти, които лесно могат да се справят със задачата

 • Огледален гланц за устни Flash Lacquer, Giorgio Armani

  Giorgio Armani Mirror Lip Gloss е уникален инструмент: технологията, по която е създаден, е патентована. Съставът включва овлажняващи масла, пигменти, както и перлени частици. Изглажда повърхността на устните и им придава огледален блясък.Благодарение на последното се създава илюзията за плътни чувствени устни. Ъгловият, извит апликатор ви помага да нанасяте продукта бързо и равномерно.

  Колекцията Flash Lacquer включва 32 нюанса: 11 от тях базирани на лакови пигменти, 11 с перлен блясък, а останалите 10 с богати минерални пигменти, които придават сияен завършек. Всички гланцове отразяват светлината и преливат красиво върху устните. Изберете нюанс, който харесвате, като прашна роза или нюд, и изпитайте ефекта сами.

 • Gloss In Love Volumizer, Lancôme

  Gloss In Love Volumizer придава на устните значителен обем, а гланцовото покритие ги прави още по-изразителни. Създавайки този деликатен блясък, Lancôme се вдъхновява от най-чувствения танц – балета. Светлите и полупрозрачни нюанси на розовото подчертават женствеността и естествената красота, докато минералните масла и полимерните комплекси омекотяват и се грижат за кожата на устните.

 • Гланц за устни Infaillible Gloss, L'Oréal Paris

  Гланцът L'Oréal Paris се справя отлично с обема на устните. Линията Infaillible Gloss включва 24 нюанса, които дават различни покрития: кремав, искрящ, неонов и матов. Извитият апликатор е много удобен: може да се използва за очертаване на контура на устните и запълване на пространството вътре или за нежно боядисване на ъглите на устните. Гланцовете не изсушават устните, не се търкалят и не се разтичат. Благодарение на лъскавия блясък устните ви ще изглеждат по-плътни и следователно по-привлекателни.

 • Lip Studio Gloss Crystal, Maybelline New York

  Огледалният блясък и блестящите 3D частици са тайното оръжие на тази формула, за да направи устните ви по-пълни и по-привлекателни. Формулата за блясък на Maybelline New York е обогатена с меден нектар, за да подхрани устните, без да ги лепне.

  Използвайте Lip Studio Gloss Crystal за ежедневен грим: ако се нанесе на един слой, ще получите лек росен блясък, а ако на два - ярък и изразителен акцент върху устните. Във всеки случай ще изглеждат привлекателни.

 • Gloss Volupte Гланц за устни, YSL Beauté

  Гланцът за обем на Yves Saint Laurent се предлага в повече от 20 варианта, включително ограничени издания. Безтегловната ефирна формула се усеща добре на устните, а блестящите частици в състава придават ефект на плътни устни. Всяко момиче може да избере нюанс, който й подхожда, като блестящо златисто, прашно розово или пастелно коралово.

  Искате ли устните ви визуално да изглеждат по-плътни? Вижте практичното видео, което популярният блогър Koffkathecat направи специално за FashionVIPdergisi.com:

  Кой блясък ви хареса най-много?

Категория: