Опитвате се да намерите идеалния грим за всеки ден? Ще ви кажем как да направите този грим правилно, ако сте блондинка

Блондинките, за разлика от брюнетките, трябва да се съсредоточат върху спокойни, но в същото време наситени цветове в дневния грим. За да подчертаете естествената си красота, просто трябва да следвате няколко съвета, когато нанасяте ежедневния си грим.

Тон

Лесно е да превърнете дневния грим на блондинките в маска с основа, която е твърде тъмна. За да не се случи това, трябва да използвате фон дьо тен и пудра в по-светли нюанси, например нюд с розов пигмент.Коралът и розовият руж ще добавят допълнителна свежест към изображението.

Очи

Струва си да оставим черния молив настрана. На блондинките в дневния грим ще изглежда неестествено. Ако наистина искате да подчертаете очите си с очна линия, трябва да дадете предпочитание на сиви или кафяви тонове. Спиралата може да бъде както класическа черна, така и цветна: сива или синя (вече говорихме за това как да изберем цветна спирала).

Не забравяйте, че тъмните нюанси и сложните цветови преходи в грима на очите не са подходящи за дневна светлина.

Дайте предпочитание на спокойни нюанси в сенките, като сиво, лилаво, праскова.

Устни

Най-добрият вариант за ежедневен грим на блондинки е светлорозов нюанс с блясък. Червилото, както и ружът, трябва да е розово или коралово.

Моля, обърнете внимание, че в ежедневния грим моливът за устни трябва да бъде в същия тон като червилото.

Категория: