Ирина Шчапова,
журналистка, феминистка и неспокоен шопингхолик

Днес става все по-трудно за бижутерите да ни изненадат. Оригинална форма, рядък камък, сложно преплитане в дизайна - изглежда, че не сме виждали нещо подобно преди? Но бижутата са поели много по-значима роля от преди: те не само съдържат цялата външна красота на благородните метали и камъни, но и носят дълбок смисъл, свързан с личността на техния собственик или собственик. Вашите аксесоари за бижута са история за вас и за никой друг. Бижутата предават не само добър вкус, но и силен характер и като че ли предупреждават другите със самодостатъчния си външен вид: пред вас е смела, предприемчива, енергична и ярка личност!

На международния ден на жената бързаме да ви пожелаем всички тези качества в изобилие, а с бижутерите по случай празника можете да сключите добра сделка: култивирате силен характер в себе си и вашите бижутата се радват да ги покажат на света.

Златен фигурен медальон с кубичен цирконий

В очертанията на този необичаен медальон някой ще види древен вид оръжие или, обратно, схематично изображение на самолет от бъдещето. Страхотна мотивираща емблема за тези, които планират драстична промяна в живота си, която ще изисква смелост и смелост.

Златен медальон (поръчка)

Сребърен пръстен във формата на змия

Бижутата често се сравняват със скулптури поради тяхната монументалност: като ръчно изработени художествени творения от мрамор или бронз, бижутата изпълват пространството с нови значения, радват окото и понякога ви карат да мислите върху философски теми.

Сребърен пръстен (поръчка)

Сребърна брошка цвете с перли

Нека дадем няколко неочевидни съвета как да изберете брошка за бижута: обърнете внимание как изглежда продуктът не само на дрехите, но и на тоалетката - така ще имате както нов аксесоар, така и нов декоративен елемент в спалнята.

Сребърна брошка с перли (поръчка)

Обеци-нишки под формата на златни стрели

Характер и индивидуалност - това е, което привлича в бижутата. Вместо да търсите изразителност в дрехите, изпращайте послания към света чрез символи на бижута, както са правили поколения и поколения преди нас.

Златни обеци (поръчка)

Необичаен трицветен златен пръстен

Колкото по-сложна е декорацията, толкова повече шансове има да бъде запомнена. Много от нас купуват бижута именно заради способността им да изненадват: колкото повече хора питат за ценния ви аксесоар, толкова повече се гордеете с него.

Златен пръстен (поръчка)

Златна гривна с глава на тигър

Бижутата сега уверено играят ролята, която поемат дрехите: те предават индивидуални черти на личността и визуално излизат на преден план с нарастващата популярност на минимализма.

Златна гривна (поръчка)

Висулка от златно цвете с диаманти

Не е интересно, когато е просто скъпо - искаш да е скъпо, смислено и естетически красиво. Почти петстотин диаманта и послание за любов, познато ни от детството, бяха комбинирани в този луксозен медальон с форма на маргаритка.

Медальон с диаманти (поръчка)

Категория: