Катя Кайлаш,
астролог

Пълнолунието настъпва на 27 февруари, когато Луната в Дева се противопоставя на Слънцето в Риби. Оста Дева-Риби е оста на здравето, медицината и обслужването. Свързва елементите Земя и Вода, пречиства и трансформира.

Дева е символ на система и ред. Риби е символ на разпадане и бягство от реалността. Пролетното обостряне на психичните заболявания обикновено се свързва именно с този период, когато Космосът ни принуждава да комбинираме противоположни енергии в себе си: интелигентност срещу интуиция, отговорност и опит да я избегнем, внимание към детайла и разтваряне в колективното несъзнавано.И двата знака са двойни, така че е невъзможно да се поправи никъде. Въпреки това е възможно да чуете фини послания чрез проста, позната, ежедневна реалност.

Основният съвет е да се отпуснете. Просто се отпусни

И оставете другите да се отпуснат. Не настоявайте за споразумения. Не натискайте ситуацията. Ако някой закъснява за срещата ви, изпийте чаша кафе и погледнете летящите облаци. Ако нещата не вървят добре, оставете ги за известно време. Това пълнолуние е най-добрият период за психическа детоксикация, когато ясно усещаме от какво да се откажем, как да затвърдим добрите навици и да забравим за токсичните и разрушителните.

Красавицата Венера, планетата, която управлява нашите чувства, взаимоотношения и финанси, преминава в Риби. В знак на нейната екзалтация, „издигане“: в Риби тя показва максимално най-добрите си качества. Тук тя може да даде магически моменти в любовта, да даде възможност да почувствате дълбока връзка с партньора.

През този период жените стават по-очарователни, а мъжете по-романтични

Ще има желание да се повярва в потенциала на една любовна връзка, дори ако всичко в тях не е просто; възможно е да почувствате истинска любов към любим човек на духовно ниво, независимо дали сте близо или далеч един от друг. Венера в Риби обича мистерията и подценяването. Следователно в романтиката е желателно повече мечтателност, не е нужно веднага да разкривате картите си. Късмет за Риби и други представители на стихиите на Водата - Раци, Скорпиони: те ще се къпят в романтика през този период.

В същото време това е период на тайни връзки, които по някаква причина партньорите не искат да афишират. Възможни са и други тайни връзки и случаи, обикновено с комерсиален характер. Възможен е скрит приток на пари.

Отрицателните аспекти дават прекомерна чувствителност, нестабилност на настроението. Възможни са безпричинни сълзи, пресилени оплаквания (въпреки че може и да са реални), избухвания, блудства, апатия.

Изобщо това е прекрасен период да се отдадете на любовни радости, да пазарувате и да се преобразявате в салони за красота, може и да се опитате да откриете някои творчески заложби в себе си. В дрехите се препоръчва по-романтичен стил, мекота както в материите, така и в силуетите. По-добре е да правите покупки, които са свързани с всякакви течности, изкуство, море. Козметиката и парфюмите, закупени по време на преминаването на Венера през знака Риби, няма да ви разочароват. Музика, изкуство, релакс, мечтание, творчество, романтика са основните ценности на този период.

Полезно е да си пожелавате любов, връзки и пари, за това отговаря планетата Венера. Цялата водна тема ще ви настрои за релакс и романтика. Това е чудесно време за спа процедури, козметични процедури, посещения при стилисти.

петък, 26 февруари

Луна в Лъв.

Такава Луна е време за празнуване и забавление с приятели, прилив на енергия, енергична дейност, но и възбуждане на нервната система.

Дните преди пълнолуние са повишен период на инциденти. Внимавайте по пътищата!

събота-неделя, 27-28 февруари

Луна в Дева.

Времето е добро за прочистване, диета, гладуване, спазването на диета ще донесе осезаеми ползи. Четливост, практичност, яснота на мисълта и минимум емоции ще помогнат в работата.

Но Слънцето и Венера в Риби играят срещу Луната в Дева, има опасност от неразположение, отравяне, неправилна диагноза. Две женски планети в опозиция носят променливо настроение, склонност към спонтанно харчене, лишават от съгласие и взаимно разбирателство в личното общуване. Ходенето и плуването са подходящи за разтоварване на нервната система.

понеделник-вторник, 1-2 март

Луна във Везни.

В тези дни на любов начинът, по който се изразяват чувствата, ще има голямо значение. Цветя, подарък, добре поддържан външен вид, висок социален статус ще определят много. Ключови ценности и качества са хармонията, търпението.

сряда-четвъртък, 3-4 март

Луна в Скорпион.

Под влиянието на намаляващата Луна в Скорпион можем да извършим вътрешна работа и да изчистим подсъзнанието, да се освободим от негодувание, страхове, негативни мисли. Посещението на сауна може да разтовари натрупаното напрежение.

Любов и красота за всички!

Категория: