Катя Кайлаш,
астролог

В нощта от неделя срещу понеделник ще имаме новолуние в знака Овен. Овенът е огнен знак, което означава, че те са креативни, ярки, смели и страстни. Страстта и желанието за действие, както и свободата и независимостта са основните му теми.

Четири планети в небето в този знак! Луна, Меркурий, Слънце и Венера - има нужда от обновление, новост, стремеж към бъдещето и жажда за промяна.

Друга тема на новолунието е самочувствието, енергията на Овен насърчава самочувствието. Креативността също е във възход, с усещане за приключение и желание да се опитват нови неща.

Слънцето, а с него и нашата жизненост и енергия, в огнения знак Овен насърчава лични постижения, активно себеутвърждаване, спорт, страстни романи.

Меркурий, покровителят на комуникацията, както и на нервната ни система, дава стартов сигнал за започване на бизнес, активен живот.

Управителят на Овен - безразсъдният Марс, който е отговорен за нашия стремеж - в знака на Близнаци в напрегнато взаимодействие с Нептун може леко да разпилее вниманието ни, да обърка и да предизвика състояние на загуба. Уикендите не са най-доброто време за концентрация върху работа и физическа активност. Има голяма вероятност от грешни или нерешителни стъпки и действия. Възможни са измами в отношенията, мъжете са склонни да останат в сянка или да се отдадат на мързел. За да "спите" този транзит, не забравяйте да се отпуснете повече и да забравите за всичко.

Венера, нашата женска планета, Амазонка, завършва своя транзит през знака Овен и най-накрая преминава през тежък аспект от планетата Плутон.Вероятното време на ярки събития в чувствата е подходящо за решителни стъпки и промени в отношенията, когато те са узрели и е необходимо обновяване.

Дори в стабилни съюзи са вероятни изблици на гняв и конфликти

Ако не сте готови за пълна промяна на имиджа, препоръчително е да отложите посещенията във фризьорски и козметични салони в началото на седмицата.

петък-събота, 9-10 април

Луна в Риби.

В последните лунни дни е желателно почистване и хармонизиране на околното пространство. Ще бъде прекрасно да погледнете в подсъзнанието, да полетите в бъдещето и да погледнете в миналото в търсене на отговори. Ние практикуваме бягство от реалността с помощта на музика, творчество, интроспекция, таро, духовни практики и медитации.

неделя-понеделник 11-12 април

Луна в Овен.

Преливащата енергия е най-добре да се насочи в спокойна посока - да бъдете физически активни, като например да спортувате или да правите неща, които дават бързи резултати.

Може да искате пикантна и месна храна, но Луната расте, което означава, че съхраняваме всяка хапка в излишни килограми (тези, които са на диета, имайте предвид!).

Лесно е да се сблъскаш с грубостта и агресията, има повече катастрофи по пътищата.

Овенът управлява главата, така че тези дни могат да бъдат придружени от главоболие, напрежение в очите.

вторник-четвъртък, 13-15 април

Луна в Телец.

Обикновено дните на Луната в Телец, в знака на материалната стабилност, са най-предвидими. Но не и сега, когато буйният Уран е в този знак. Възможни са неочаквани изненади както във финансите, така и в отношенията.

Най-добрата терапия за стрес в наши дни е кафето и лакомствата, масажите и самозадоволяването

Любов и красота за всички!

Категория: