Катя Кайлаш,
астролог

Седмица с лунно затъмнение.

Слънцето навлиза в Близнаци в петък, 21 май и остава в този изходящ, лек, ефирен знак до 20 юни.

Сезонът на Близнаците е на път да започне, като обменът на нова информация се ускорява. Близнаци е знак, управляван от планетата Меркурий, пратеник на информация, пратеник, но понякога измамник, винаги представящ информация и от двете страни. Двойствеността е ключова тема на тази зодия: нищо не е черно и бяло.

Има три планети на открито, с широко отворена душа Близнаци - Слънцето, Меркурий и Венера, елементът Въздух ни прави по-мобилни, свободни.Контактът се увеличава, не седнете вкъщи! Можете да подобрите настроението си с приятелски срещи и бърборене. Тези дни са създадени за лесен флирт, общуване, срещи, почивка, чудесно време за клюки, споделяне на впечатления, обсъждане на връзки.

Имайте предвид, че настроението ви може да се промени пет или шест пъти на ден

В наши дни много често сме привлечени от чист въздух, по-зле сме от обикновено, понасяме задух, миризма на тютюнев дим и изгорели газове. Затова отделете време за разходка в парка, площада или още по-добре излезте извън града.

Очаква се бурна седмица, тъй като навлизаме в така наречения коридор на затъмненията - това е периодът между лунното затъмнение на 26 май и слънчевото затъмнение на 10 юни. През този период последователно ще бъдем лишени от лунна или слънчева енергия за известно време и ще реагираме съответно на тези космически рестарти. Коридорът на затъмнението е период на съдбовни (както отрицателни, така и положителни) събития в живота.

Влияние на лунното затъмнение

Отрицателното въздействие на лунното затъмнение може да се прояви в тревожно или раздразнително настроение, загуба на сън и почивка. Опитайте се да се съберете и да не извършвате необмислени действия, които ще доведат до негативни последици в бъдеще. Има различни варианти за житейски решения, но всички те са ненадеждни, неясни и понякога направо токсични и вредни.

Пикът на лунното затъмнение ще бъде в сряда, 26 май. Затъмнението ще се проведе в знака Стрелец, така че Стрелците ще бъдат най-емоционални през този период. Дева, Риби и Близнаци също ги очаква частна и рязка промяна на настроението. Основните препоръки са да държите емоциите под контрол, да не се поддавате на стреса, да пиете повече вода и да се предпазвате от негативни мисли и ситуации.

Лунното затъмнение е свързано със завършването на някои процеси: например, слагаме край на някакъв бизнес, спираме да контактуваме с човек, чието общуване отдавна е отживяло своето, решаваме да сменим работата и т.н.н. Лунното затъмнение също е свързано с ежедневието и влияе на подсъзнанието.

Тъй като това затъмнение се случва на пълнолуние, то засяга и взаимоотношенията. Венера, а с нея нашите чувства, взаимоотношения и, не дай Боже, финанси страдат от квадрата си с планетата Нептун, което ни потапя или в илюзия, или в разочарование. Венера в Близнаци обича избора и разнообразието и тук няколко птици ще отлетят от клона поради несъответствие с нашите идеали и ценности.

Препоръки

Не решавайте нещата с никого, не показвайте недоволство, гняв и агресия, не завиждайте, не желаете зло, не се обиждайте, не пренатоварвайте физически, не извършвайте медицински процедури. Без да е необходимо да ходите на пътувания, опитайте се да се отпуснете, да си починете.

Плюсове на лунното затъмнение: освобождаване от илюзии и нереалистични очаквания в областта на чувствата, взаимоотношенията и печалбите, творчеството

Недостатъци на лунното затъмнение: емоционални затруднения и влошаване на здравето на жените, предателство на ненадеждни партньори.

петък 21 май

Луна в Дева.

Тази Луна е подходяща за фокусиране върху подреждането на нещата във всички сфери на живота. Нашата взискателност и педантичност, внимание към детайла се увеличава.

Спазването на диетата, диетата и изборът на продукти въз основа на техните полезни свойства допринасят за повишаване на жизнеността и моралното удовлетворение.

събота-неделя 22-23 май

Луна в знака Везни.

Този път, създаден за красота и хармония, желанието да изглеждаме по-елегантни и добре поддържани нараства.

Чудесен период за посещение на културни събития, като театър, изложби, както и общуване, моминско парти.

Тези дни са подходящи за украса на къщата, закупуване на дрехи, предмети за интериора, подаръци, парфюми, козметика, бельо, бижута.

По това време чувствителността към красотата е повишена, интересът към противоположния пол е по-изразен.

понеделник-вторник 24-25 май

Луна в Скорпион.

Емоциите излизат на преден план - страст, ревност, агресия, жажда за власт. Любовта в днешно време е страстна, непредсказуема, може да донесе и щастие, и болка, трудно е да се справиш с нея. Сексуалните отношения в наши дни често са неумерени. Това е най-ревнивата позиция на луната.

сряда-четвъртък, 26-27 май

Луна в Стрелец.

Лунно затъмнение - 26 май. Почивайте колкото е възможно повече или си вземете почивен ден, прекарайте го в релаксиращ режим, организирайте домашни спа процедури, пийте повече вода и не се изнервяйте за дреболии.

Любов и красота за всички!

Категория: