Надежда Попова,
астролог

Днес ще ви разкажем как чаровните Близнаци взаимодействат със своя знак и с всички останали представители на зодиакалния пантеон: как възприемат и общуват, какво се очаква от тях, към какво се стремят, когато го избягват.

Взаимодействие Близнаци-Овен (21 март - 20 април)

Близнаците Овен са леко недолюбвани и понякога сериозно обиждани, защото чарът им почти не ги засяга, или по-точно го прави, но някак си не е много дълго и не в същата степен като другите.И е трудно да се усучат въжета от тях: Овенът, който си е поставил цел, се обръща много рядко към лични симпатии и обмен. Но в същото време има забавно приятелство между тези двама, много успешни бизнес съюзи, ярки романи и дори дългосрочни бракове се случват, особено ако всеки от двойката има свой собствен богат и разнообразен професионален живот.

Взаимодействие Близнаци-Телец (21 април - 20 май)

Телец Близнаците се опитват да очароват както никой друг, защото знаят, че ако ги вземат под крилото си, няма да има за какво повече да се тревожат в живота. И понякога, наистина, Телецът влачи неудържим представител на този знак, опитва се да образова, храни, извежда хората, получавайки за усилията си усещането за изпълнение на някаква супермисия; и така докато на някой от тях му омръзне подобна симбиоза. По принцип тези двамата се разбират добре един без друг, тъй като нямат какво да говорят, защото техните цели, цели и приоритети са диаметрално противоположни.

Взаимодействие на Близнаци с Близнаци (21 май – 21 юни)

Близнаците са в отличен контакт със своите колеги по зодиака: не скучаят заедно, винаги ще намерят за какво да се суетят, приемат всякакви начинания на своите двойници, разбират и подхващат дори най-рискованите шеги един на друг. Освен това Близнаците знаят какво да очакват от представителите на своя знак и затова не са много съблазнени, не разчитат на много и лесно прощават това, за което дълго и упорито са обидени от другите. Но ако кавгата вече е започнала, тогава скандалът бързо придобива универсален мащаб и привлича всички, които не са имали време да се скрият навреме.

Взаимодействие Близнаци-Рак (22 юни - 22 юли)

Раците Близнаци са тревожни, те категорично не ги разбират, въпреки че понякога използват чувствителността си за моментните си цели и желания: да намерят свободни уши, деликатни и търпеливи, да спечелят от нещо вкусно, да се насладят на съчувствие.Но основно тези двамата не си взаимодействат добре, имат твърде различни подходи към парите и човешките взаимоотношения, към личната информация и към работата, към общуването с роднини и към всичко свързано с миналото, историята, вечните ценности.

Взаимодействие Близнаци-Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете Близнаци са привлечени и увлечени, обичат да бъдат приятели с тях, да правят любов и просто да говорят. Тези двама създават много продуктивни творчески тандеми: идеите, генерирани от единия и подхванати от другия, дават наистина невероятни резултати, а комуникацията между партньорите най-често е изпълнена с лекота, радост и взаимна симпатия. Те перфектно се допълват, могат да играят трикове и да философстват. Взаимната им щедрост обикновено е безпрецедентна.

Взаимодействие Близнаци-Дева (23 август - 22 септември)

Девите Близнаци вбесяват с вечните си забележки, лицемерие, досада, спазване на някакви мъхести правила и само те разбират рутината, както и опити за възпитание и превъзпитание, липса на лекота във възприемането на реалността. Двамата са склонни да смятат, че е изключително трудно да работят заедно и почти невъзможно да се разбират под един покрив; като приятели, те постоянно се карат и затова най-често не се стига до приятелство. И само ако Близнаци е писател, а Дева е редактор, съюзът е изключително плодотворен.

Взаимодействие Близнаци Везни (23 септември - 22 октомври)

Близнаците Везни са донякъде ядосани от манията си по общественото мнение, но в същото време между тях се заражда забавно, лесно и много вкусно приятелство, те се разбират добре, правят общи краткосрочни професионални проекти, и непоследователността на двете добавя към комуникацията забавна непредсказуемост.Що се отнася до любовните връзки, романсите се случват така, че искрят на километри наоколо, но им е трудно да живеят заедно: Везните поставят любовния партньор на първо място, а Близнаците, особено в младостта си, като правило, всичко останало.

Взаимодействие Близнаци-Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпион Близнаци е изключително привлекателен по отношение на секса и ако първата любов се случи между тези двамата, тогава най-често те изобщо не търсят друг, създавайки съюз в ранна младост и за цял живот. Странно са приятели: Близнаците изпитват търпението на Скорпиона дълго време, умишлено ги провокират към конфликти и когато съвсем естествено пристигат, се изненадват: за какво всъщност? Що се отнася до бизнес съюзите, на Близнаците им се струва, че те управляват всичко, но в действителност Скорпионите дърпат правилните конци.

Взаимодействие Близнаци-Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците са много подобни на Близнаци в много отношения и затова може да изглежда, че тези двамата се разбират добре, но всъщност те са изключително в приятелство и най-често между мъж и жена, когато има и приятелски секс като бонус. В други области отношенията са трудни, фанатизмът на Стрелец и повърхностността на Близнаци не се римуват добре в съвместни проекти, точно както авторитаризмът на първия отвращава лекотата на втория: едни се опитват да покорят, а други ще хванете за шиш да вземеш на каишка.

Взаимодействие Близнаци-Козирог (22 декември - 19 януари)

Близнаците Козирог се страхуват, опитайте се да стоите далеч от тях, те се плашат от суровостта и догматизма, дразнят се от земността, скъперничеството и работохолизма. Тези двамата изключително рядко са свързани с равностойно бизнес партньорство и приятелство (освен ако не е започнало в ранна детска възраст, докато разликата в характерите все още не е толкова забележима).Но! Козирозите за Близнаците често са котва и движеща сила, мотиватор и ограничител, особено ако първите са шефове или съпруги/съпрузи.

Взаимодействие Близнаци-Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолей Близнаците се привличат, интересуват се от тях, научават много от тях и това е взаимно. Тези двама най-често общуват на равна нога, взаимодействат добре в колективни професионални и социални проекти, успяват да поддържат приятелство в продължение на много години, освен ако, разбира се, Близнаците не направят някакво безпрецедентно действие, което е включено в списъка на непростимите сред принципен Водолей. Има и много силни бракове между тези двама, но отново зависи от верността на Близнаците.

Взаимодействие Близнаци Риби (19 февруари - 20 март)

Риби Близнаци обича да провокира, да се изчервява, да дразни и да засрамва.Въпреки това, в същото време, те успяват да използват добротата, милостта и любезността на Риби много добре и да получат много неща от тях, като се започне от някои напълно материални кифли и се стигне до „благотворителен“ секс. Като цяло Рибите са склонни да бъдат очаровани от Близнаците и им прощават почти всичко. Защо? мистерия! Може би защото първите по принцип обичат сладкодумците, а вторите знаят кои струни на Рибната душа да дръпнат, за да ядат от ръцете им.

Категория: