Надежда Попова,
астролог

Днес ще ви разкажем какво вреди на Близнаците, кои навици влияят зле на кариерата и тялото им, от кого и от какво трябва да се страхуват и какви характерни за тях действия не им позволяват да използват напълно какво хората, очаровани от тях и самата съдба щедро ги дарява.

" Волатилност"

Много Близнаци смятат, че трябва да опитат всичко в живота и че скуката е много добра причина за смяна на работата и затова те пърхат от едно място на друго, препрофилирайки се, преди дейността им да започне да носи наистина сериозни резултати .Това често води до невъзможност да се достигне впечатляваща кариерна височина и да се утвърди като отличен специалист в една тясна област. Въпреки това, честно казано, отбелязваме, че понякога подобен подход към трудовата практика дава интересни резултати и прави представителите на този знак широкообхватни, тези, които могат да заменят няколко служители, ако искат, разбира се.

Но най-често фактът, че представител на този знак не остава дълго в една организация, вреди на бизнес репутацията му, създава му репутацията на ненадежден служител, който във всеки един момент може да затръшне вратата и да вкара всички неговите задължения. Съответно с възрастта за Близнаците им е все по-трудно да си намерят работа, което не е най-добрият начин както за характера, така и за финансовото състояние.

Богословие, или "езикът ми е мой враг"

Близнаците най-често много лесно говорят за всичко, което знаят, дори ако част от това е нечия лична или търговска тайна.Те дори не мислят за факта, че разкривайки нечия тайна, те отново развалят репутацията си, вредят на собствената си кариера и хода на делата си. За тях всичко, което се случва, е тема за обсъждане и разговор, те обичат да демонстрират своята информираност, да покажат, че са наясно и с най-затворените събития.

Между другото, те също не крият безпристрастното си мнение за хората и не се интересуват кой е пред тях - роднина, приятел, началник или непознат, а дълбоко възрастен и уважаван човек. А и са родени журналисти на скандалната хроника, които обичат да изравят най-пикантните факти и да ги правят публично достояние, за което периодично им се карат.

Освен това представителите на тази зодия като правило обичат да дразнят другите на шега, без да се фокусират върху факта, че по този начин обиждат и дори обиждат своите двойници, пораждат у тях комплекси, излагат ги в нелицеприятна светлина пред важни за тези хора хора.И това също не е от полза за Близнаци, тъй като не всеки кротко преглъща нанесените им обиди или прощава на представителите на този знак, намирайки се във властта на техния чар; има и такива, които дълго, с вкус и изтънченост отмъщават, бавно унищожавайки и без това не много безупречната репутация на Близнаците, а често и тяхното вече твърде незавидно материално богатство.

Небалансирана диета и любов към похапванията

За много Близнаци пълноценното и премерено хранене у дома е скучен процес, за който е жалко да губите време и затова предпочитат бързо да преглътнат нещо и да се впуснат в работата си. И най-често в стомаха им попадат сандвичи, чипс, шоколадови пръчици и друга не много здравословна храна. Обичат и долните заведения с шарено меню, но отвратителното качество на кухнята. В резултат на това гастрит и дори язва, запек и диария (съжалявам за неапетитните подробности) и други неприятни нарушения, които могат да възникнат в стомашно-чревния тракт.

Неспособност за планиране на време и събития

Близнаците са хора с импулс и настроение и затова им е трудно да се придържат към определен дневен режим, ясно да планират времето си, да живеят в премерен режим. Те могат да обещаят нещо на някого предварително, но в определения ден да се събудят в лошо настроение и да изпратят споразумения през гората, дори ако много пренаселено събитие е затворено за техния скъп човек. Това също не се отразява по най-добрия начин върху репутацията на Близнаците, създавайки им репутация на ненадеждни личности, с които е невъзможно да се споразумеят за нищо. Да, и в крайна сметка подобно поведение им дава обратен ефект, когато онези, които няколко пъти са се сблъсквали с тяхната изборност, също започват да ги „динамизират“, демонстративно отказвайки да спазват постигнатите споразумения.

Освен това, Близнаците са склонни да се откажат от домакинството и понякога от работата по средата, просто защото им е скучно. Може да изхвърлят недостатъчно сготвена вечеря в кофата за боклук, тъй като са я чакали твърде дълго; отлепете тапетите и оставете голи стени, защото, уморени от ремонти, те преминаха към нещо по-краткосрочно; да започна веднага да гладя, чистя и пайове, а накрая да метна планина от набръчкано бельо на дъската, моп в средата на стаята и тесто, излизащо от купа, и да седна пред телевизора.Като цяло липсата на организация и липсата на самодисциплина пречи на представителите на тази зодия да управляват конструктивно времето си и да постигат най-добри резултати.

Безразсъдно отношение към вашето здраве

Близнаците най-често не само не са хипохондрици, те като цяло не обръщат внимание на тялото си и сигналите, които излизат от него. Те редовно са покрити с всякакви настинки, защото не забелязват течения, не се обличат според времето и забравят чадърите си у дома. И по принцип те са склонни да пренебрегват първите (втори, двадесет и четвърти) симптоми и отиват на лекар само когато е напълно непоносимо за издържане. Превенция за тях е почти обидна дума, те не искат да губят време с това, отегчават се да мислят за нещо, което не е факт, че някога ще се случи.

Самоунищожение

Често Близнаците, жадуващи за разнообразие и нови усещания, се опитват да разширят своето съзнание и своята вселена с помощта на вещества, които променят възприемането на реалността, освен това те не се спират на едно нещо, а се опитват да опитат всичко който е представен в асортимента "zaprozanki" , преминавайки от нещо леко към по-бронебойно.Нужно ли е да казваме, че това разрушава и организма, и личността? И не само своите, но и хората, които са в тясно взаимодействие с Близнаци, по-специално, живеят под един покрив.

Любов

Близнаците не само пленяват много бързо, но и моментално, те са склонни да се влюбват често и веднага се опитват да вкарат обекта на нова страст в леглото си и за лична употреба. Всичко би било наред, ако това се случи след края на настоящата връзка. Но по правило следващата любов обхваща представителите на този знак, когато те все още са в предишната връзка. Това води до предателства и драстични решения, за които след известно време Близнаците трябва да съжаляват, особено ако поради жажда за нови преживявания и загуба на глава напуснат този, с когото като цяло всичко беше наред и когото обичаха ., не просто желано.

Черен списък на Близнаци

Близнаците, въпреки цялата си гъвкавост, могат да бъдат изненадващо наивни и доверчиви и затова трябва да внимават с хора, които се възползват от желанието им за популярност и ги правят обществени марионетки.Те нямат нужда да се забъркват с тези, които се опитват да ги въвлекат във всякакви политически, религиозни, социални игри. Ако всичко това се случва не заради техните собствени убеждения и нужди на Близнаци, а по нечии егоистични или напълно неясни причини, представителите на този знак най-често се превръщат в разменна монета, тези, които се използват заради чара и красноречието си, а след това просто се изцеждат . И за Близнаците е по-добре да стоят далеч от тези, които без подходяща подготовка призовават за рисковани приключения.

Категория: