Надежда Попова,
астролог

Плахо, но недвусмислено поглеждайки към потенциални партньори, учейки се как да общувате с тези, които харесвате по нов начин, търсейки истинската любов (често за себе си в другите) през юли ще има такива, които все още търсят. Е, тези, които вече са намерили своята половинка, ще проявят щедрост към любимия човек, дори и да са принудени със средства, да пожертват нещо в името на бъдещето на връзката, но в същото време няма да се срамуват в някои ситуации открито да се поставят на преден план, пренебрегвайки интересите на второто полувреме.

Овен (21 март - 20 април)

Свободен и търсещ

Овен, през юли може да бъдете очаровани от някой, който е много различен от вас самите и от тези, които обикновено ви правят страстни. Вероятно този път вниманието ви ще бъде привлечено от човек, който не може да се нарече ярък, откровено сексуален, общителен и дори просто приятелски настроен, но в него ще има нещо, което ще докосне най-тънките струни на душата ви. Не си струва да разчитате, че бързо ще го завладеете: ще трябва да се борите за щастието си.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате любовен партньор, тогава неговият и вашият егоизъм може да се сблъскат, ще се обидите повече от веднъж и ще се обидите, но в същото време взаимните чувства ще станат по-силни и по-изразени. Не е изключено и някакво съвместно творчество, което ще даде интересни резултати, ще се радвате да задоволите желанията на любимия човек и да го подкрепите в много отношения.

Телец (21 април - 20 май)

Свободен и търсещ

Телец, през юли не е изключена среща с някого, с когото по-късно ще изградите надеждна и дълготрайна връзка, която ви устройва напълно и във всичко. Много е вероятно бързо да разберете какво точно искате от този човек и какво чувствате към него, така че бързо да вземете ситуацията в свои ръце и да започнете добре обмислено съблазняване, за което промените нещо в себе си, в поведението, в образа.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате сродна душа, тогава не трябва да реагирате твърде активно и болезнено на нейното / желанието му да угоди на всички наоколо, да се покаже, да привлече вниманието към себе си с вашето лично и / или творческо себеизразяване. Скрийте ревността и подкрепете любимия човек - неговата благодарност няма да има граници, а броят на кавгите ще намалее значително.

Близнаци (21 май - 21 юни)

Свободен и търсещ

Близнаци, през юли може да си паднете по външния антураж и съзнателно създадения от някого образ, да повярвате в история, която е далеч от реалността, и да се насочите към връзка, която не е съвсем достойна от морална гледна точка . Възможно е човекът, който ви е пленил, да не е свободен (женен), но същевременно да иска да бъде с вас, така че да ви измисли най-привлекателния образ и жалка история за нещастния си брак, по което ще си паднеш.

Намерени и опръстенени

Ако имате любовен партньор, тогава сексуалното взаимодействие с него ще достигне недостижимо досега ниво, ще се появят нови точки на контакт и съвместни творчески дейности, и двамата постоянно ще се стремите да се харесате един на друг и благодарение на фактът, че лесно ще реагирате на някои странности на любим човек, назряващите кавги ще изчезнат, без дори да започнат.

Рак (22 юни - 22 юли)

Свободен и търсещ

Crayfish, през юли можете да срещнете някой, който не само ще ви разбере перфектно, но и ще озари вашето съществуване с ярки цветове, ще внесе трайни нови впечатления в него, ще ви научи да изпитвате някои непознати досега емоции. Вие от своя страна, дори на първия етап от връзката, ще се държите много откровено и решително, ще използвате целия арсенал от съблазняване, не се затваряйте и не правете тайна от нещо, което е значителна, макар и нерекламирана част от живота ви за ти..

Намерени и опръстенени

Ако вече имате сродна душа, тогава вие и тя/той може да си направите подарък, като възпроизведете обстоятелствата на вашето запознанство, организирате възстановка на важно за вас пътуване или просто изпълните някакъв вид взаимно обещание. Е, лично вие вероятно ще станете много по-щедри и снизходителни към партньора си.

Лъв (23 юли - 22 август)

Свободен и търсещ

Лъвове, през юли добросъседските или приятелските отношения могат да преминат в друга плоскост. Възможно е вие и човек, с когото ви е приятно да общувате, да имате нови допирни точки, да се разкрият общи интереси от личен характер, което от своя страна ще помогне и на двамата да осъзнаете, че не сте привлечени един на друг като добри приятели, но като любовници. И въпреки че може да отнеме известно време, за да преминете от осъзнаване до пълна интимност, в крайна сметка ще получите надежден и любящ партньор.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате сродна душа, тогава обстоятелствата, които периодично ви карат, възприятието ви за някои черти на любимия човек и ежедневната ви ситуация, по един или друг начин свързана с финансите, ще се променят към по-добро . И в резултат на това отношенията ще станат по-хармонични, любовта ще се умножи, а някои планове ще се превърнат от лични в съвместни.

Дева (23 август - 22 септември)

Свободен и търсещ

Дева, през юли може да започнете дълго пътуване на възхитителни, но в никакъв случай не винаги лесни и безпроблемни връзки. Много е вероятно съдбата да ви срещне с някой, който може да ви даде много в интелектуален, психо-емоционален и материален план, но взаимодействието с когото ще бъде затруднено от някои външни обстоятелства, което ще отнеме много време, психическа сила и търпение за преодоляване.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате любовен партньор, тогава най-вероятно фино и стриктно ще изчислите комуникацията с него, последствията от вашите изявления и действия, перспективите за морални и материални инвестиции в отношенията. Това не само ще ви спести от грешки, но и ще ви позволи да получите нещо важно в замяна, нещо, което преди ви е липсвало.И вие също трябва да направите някои отстъпки в секса.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Свободен и търсещ

Везни, през юли може да станете обект на болезнената страст на някой, по вашите стандарти, странен и дори страшен, който ще изрази чувствата си по непонятен за вас начин. И най-вероятно няма да избягате от този човек само ако искате да се отървете от самотата толкова много, че като цяло няма значение кой човек е до вас.

Намерени и опръстенени

Ако сте намерили сродна душа, тогава вероятно ще бъдете постоянно ядосани от нейните / неговите егоистични действия, но моралната и материална щедрост на този човек изравнява негативните ви впечатления. Освен това вие и него ви очакват съвместни кулинарни и творчески упражнения, наистина вкусен секс, вълнуващо пазаруване, което лично за вас може да се окаже своеобразно откровение.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Свободен и търсещ

Скорпиони, до вас през юли може да се появи някой, който ще ви е съзвучен и като мислене, и като отношение, и като отношение към живота, а сексуалната съвместимост ще бъде изключително висока. Като цяло звездите ви обещават връзка, която е много комфортна за вас, страстна, когато искате, и ненатрапчива, когато сте заети или просто имате нужда от уединение. Между другото, силно развитата интуиция и на двама ви ще помогне на вашата двойка да проведе някакъв съвместен и много печеливш търговски бизнес.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате влюбчив партньор, тогава грубият секс е почти всичко, което ще ви свърже с него през този месец: само интимното взаимодействие ще бъде наистина впечатляващо, но са вероятни сериозни проблеми в междуличностната комуникация, особено ако се съсредоточите върху себе си, също ще изисква концентрация върху вас от втората ви половина, заобикаляйки нейните / неговите интереси.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Свободен и търсещ

Стрелец, може да се окажете в много двусмислена, макар и забавна ситуация през юли. Много е вероятно двама души да претендират за вас едновременно - единият, който отдавна е мечтал за вас и по някаква причина е решил, че сте почти него, и един от първите, човек, с когото отново ще станете много близки, след като спонтанен секс. Най-вероятно трябва да гледате битката на две его. И тогава ще направите окончателния избор, който очевидно ще изненада дори вас самите.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате любовен партньор, тогава най-важното е да не измисляте нещо, което не е там, и да не започвате да изграждате отношения с любимия човек въз основа на вашите предположения: ще имате проблеми и ще пропуснете много от всичко невероятно и красиво. Ако успеете да укротите негативната фантазия, ще получите ярък секс, взаимна щедрост, остри съвместни удоволствия.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Свободен и търсещ

Козирози, през юли може да копнеете за миналото и да бъдете очаровани от някой, който прилича на човек от ранната ви младост, някой, който някога е силно поразил въображението ви. Въпреки това ще трябва да се борите за реципрочни чувства: най-вероятно ще олицетворявате всичко, което плаши или дразни този човек, и ще отнеме много време и умствена сила, за да докажете, че не сте този / този, когото той рисува за себе си.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате любовен партньор, тогава трябва да приемете всички актове на неговото себеизразяване и да не се опитвате да го призовавате към рационалност: ако избраният ви подозира, че не оценявате личността в него и откажете му правото на творческа самореализация, за някои удоволствия, които не са свързани с вас, за да не само вие го харесвате, едва ли ще можете да избегнете кавги, скандали и избухвания.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Свободен и търсещ

Водолей, през юли може да решите, че някой, който флиртува с вас от дълго време и по всякакъв възможен начин демонстрира любовните си чувства към вас, заслужава насърчение под формата на афера с вас. Да вземеш решение е едно, но да го приложиш е друго. Има голяма вероятност, след като уведомите този човек, че се интересувате от връзка, ще имате чувството, че се забивате в клетка и ще започнете още няколко интриги, за да си върнете личната свобода. И това би било грешка.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате любовен партньор, не са изключени кавги, защото и двамата не искат да се съобразяват с интересите и нуждите на другия: всеки ще дърпа одеялото върху себе си, уверен, че е негово желания, които трябва да бъдат задоволени първи и неговите амбиции да имат предимство пред любовните отношения.Вероятна е и емоционална близост.

Риби (19 февруари - 20 март)

Свободен и търсещ

Риби, през юли можете да намерите някой, с когото ще бъдете истински щастливи, за когото ще отворите цял свят от нови усещания, в замяна на значително разширяване на собствените ви хоризонти. Има голяма вероятност, когато се срещнете, веднага да разберете, че това е вашият човек и той ще изпита същото. Между другото, най-вероятно вие ще предложите да създадете двойка, да започнете първия тактилен контакт.

Намерени и опръстенени

Ако вече имате сродна душа, тогава ще вземете предвид всичките си минали грешки и грешки в отношенията с нея / него, ще станете още по-нежни и щедри морално и финансово, необходимостта от интимно взаимодействие ще нараства. Ще започнете да говорите за любов много по-често и ще жадувате за реципрочни признания. И колкото по-ярка е демонстрацията на чувствата на вашия партньор към вас, толкова по-охотно ще му простите някои егоистични прояви.

Категория: