Рита Железнякова,
редактор и журналист, последният романтик на планетата Земя

Последният месец от лятото неочаквано събра някои потенциални съкровища от телевизионни сериали. Джоузеф Гордън-Левит се завръща в телевизията с много искрен проект, звездата от Killing Eve Сандра О се опитва да оцелее в снобска професорска среда, а Никол Кидман играе духовен гуру с красивото име Маша.

" Г-н Корман"

Дата на пускане: 6 август

Бъдещи сериали на Apple TV+ с Джоузеф Гордън-Левит в ролята на скромен начален учител.

Джош някога искаше да стане музикант, но мечтите му така и не се сбъднаха.Сега той се опитва да намери смисъл в своя не особено щастлив живот. Несигурно, неловко, почти на допир. Джоузеф Гордън-Левит, който сам написа и режисира сериала, подчертава, че историята до голяма степен е за самия него. Е, всички ние в някакъв момент от живота си сме изпитвали самота, липса на разбиране къде да отидем и вътрешно опустошение. Надяваме се, че "г-н Корман" не само ще заяви това, но и ще предложи решения.

Резервирани кучета

Дата на издаване: 9 август

Новият Hulu е резултат от съвместната работа на Тайка Уаитити и Стерлин Харио (телевизионен сериал „Магьосници“), което е важно, индианец.

Четирима тийнейджъри живеят в индиански резерват в Оклахома. Най-добрият им приятел почина преди година. Мечтата им е да заминат оттук за слънчева Калифорния. И за да трупат пари, търгуват с грабеж. Стерлин Харио написа сценария въз основа на спомени от детството и младостта, а Тайка Уаитити добави нотка забавен абсурд.Този сериал за банда тийнейджъри, които се поздравяват с "Reservoir Dogs" на Куентин Тарантино, е много важно събитие. Рядко се вижда проект, в който режисьорът, сценаристът и повечето от актьорския състав да са индианци.

Лекува

Дата на пускане: 15 август

Динамичен сериал за братя, които решават да станат борци. В живота са приятели, но на ринга се превърнаха в съперници.

Проектът Gila няма нищо общо със скорошния сериал Shine за женски отбор по борба. Ако "Блясък" е драма, то "Лекува" е сериозен спектакъл, който ще се хареса не само на феновете на битките на ринга, но и на ценителите на сдържаните мъжки драми. Нашата борба не е много развита и я обичаме, така че името на сериала е неразбираемо. Петите са борци, които се държат твърде агресивно по време на битката и използват мръсни трикове. Публиката искрено ги мрази, забравяйки, че те са само герои, герои.

" Девет напълно непознати"

Дата на пускане: 18 август

Потенциален хит в края на лятото - сериал по романа на Лиана Мориарти (" Големи малки лъжи" ) с впечатляващ актьорски състав.

Девет непознати (Мелиса Маккарти, Майкъл Шанън, Люк Еванс, Боби Канавале, Самара Уийвинг) пристигат в елитен уелнес център в Австралия. Води го красива жена с руско име Маша (Никол Кидман). По време на десетдневното уединение на гостите е обещано обновяване на тялото и духа, но вместо това започват да се случват странни, зловещи неща. Пригответе се за една вълнуваща, обезпокоителна и напълно луда ваканция!

Серията Hulu ще има осем епизода. Продуцирани от Никол Кидман, Джонатан Левин, Мелиса Маккарти, Дейвид Е. Кели.

Отдел

Дата на пускане: 20 август

Звездата от "Анатомията на Грей" и "Убиването на Ева" Сандра О идва в Netflix.

Събитията се развиват в катедрата по английска литература на престижен университет, ръководен от Джи-Юн, героинята на Сандра О. За първи път в историята на катедрата толкова висока позиция се заема от азиатец жена. Този път за Ji-yoon ще бъде свързан с много трудности, тя ще се сблъска с бюрократични забавяния и неразбиране на колегите. Но собственото й чувство за хумор и подкрепата на професор Джоан Хамблинг (Холанд Тейлър) ще й помогнат.

Екипът, който прави Pulpit, заслужава специално внимание. Актрисата Аманда Пийт дебютира като сценарист, а съпругът й Дейвид Бениоф става продуцент заедно с Д. Б. Вайс. Това е първият им проект след култовия сериал Game of Thrones.

Американска история на ужасите: Двойно шоу

Дата на пускане: 25 август

Десетият сезон на American Horror Story ще събере дългогодишни членове на актьорския състав (Франсис Конрой се появява отново, Сара Полсън и Евън Питърс се завръщат) и ще привлече новодошли, включително Маколи Кълкин и Кая Гербер.

Антологията на ужасите винаги е скривала подробности за сюжета преди премиерата. Можем само да гадаем по тийзъра какво ни очаква. Този път - страховити извънземни и хищни водни чудовища. Както дългогодишният шоурънър Райън Мърфи туитира, ще има „сблъсък от кошмари, какъвто никога не сте виждали“.

Категория: