Диана Ярошенко,
психолог, писател

Отстрани винаги е по-видимо и ако визуалната картина е изкривена до ужас от лоши отношения, тогава околните, особено близките, са двойно видими. Затова само питаме: добре, как можа да избере такъв неугледен и свят глупак за себе си - къде бяха очите й и с какво щракане главата й се изключи? Въпреки факта, че жената ще бъде уверена, че всичко е наред с нея на личния фронт, просто всеки има свои собствени хлебарки.

Често срещано мъжко негативно поведение е да се очертава на хоризонта, когато ти се иска, и да бъдеш мил, когато ти се иска.Всъщност говорим за примитивно удобство. Като забравена книга на рафт: извади я веднъж, издуха праха, прочете я и я прибра в тъмен далечен ъгъл. Ще има желание - прочетете отново. Така се случва и с жена. Удобно, или може би тъжно, скучно и няма на кого друг да се обадите - звъни и звъни.

Щедра душа срещу релефен корем

И от другата страна на жицата, ако един мъж първоначално е бил силно впечатлен от жена, възниква дилема. Когато изглежда, че недоумението продължава, къде е изчезнал за сто и петдесет години, но в същото време се забавлява гордостта, че другарят, въпреки всичко, не е забравил за нея. И ако разговорът бъде подсилен с няколко комплимента за добре дошли, тогава женската надежда за най-накрая прекрасно съвместно бъдеще ще пламне още повече.

Не е тайна, че винаги сме по-емоционално лоялни към тези, които наистина харесваме. Поради тази причина главните герои на киното често са сексуални хулигани. Можете произволно да уверявате себе си и околните, че основните качества на представителите на силния пол са щедрата душа и пламенният ум, но на практика жените с тесни бедра и релефен корем се прощават и позволяват много повече от жените .И между другото от първия път, докато други кандидати ще си проправят път към сърцата на дамите с "важни" мъжки качества.

Гледна точка без опции

По същата причина жените всъщност не се съпротивляват на статута на резервна гума в багажника на живота на мъжа. Освен това те никога не се свързват с тази опция, която е паралелна за другар, независимо изолирайки перспективата там, където не може да бъде. Той не се обади - беше зает и позицията му не е детинска, между другото, шепненето за телефонни дреболии с мадам е празно начинание. Случва се само заради секса - добре, не тийнейджъри вече, ние вече сме имали сериозни връзки и знаехме, всички сме свободни хора и не бързаме да се женим

Невъзможно е с някакви железобетонни аргументи да се докаже второстепенната й роля на жена от запаса. Тя с радост ще оправдае всяко действие и всяка, дори най-неадекватната постъпка на избрания. Розовите очила, както обикновено, падат от очите само в критични моменти, когато същият най-накрая се появи на хоризонта на мъж или, още по-лошо, когато шумовете на трети страни предават новината за внезапната му женитба.

Мъжки риболов

И колкото и да искаме да бъдем независими, свободни и силни вътрешно, все още сме привлечени предимно от доста самоуверени и сравнително арогантни господа, които - по стъпките на Цезар - просто идват и вземат. И ако човек в същото време свързва финансовите си възможности, откровено ни глези или имитира романтика с милион купени алени рози и след това изчезва в онези моменти, когато смята за необходимо, ние вече не виждаме това като нещо грубо и неприятно. Все пак бизнесмен, щедър.

Най-обидното е, че мъжете всъщност не създават мрежи за жени, а действат просто по естествена, инстинктивна интуиция. Да атакуваш - ще бъдеш хванат, да дадеш подарък - ще запалиш, да запълниш с комплименти - ще простиш. Това е изборът на всяка жена - да се окачи на психологическа кука или все пак да скочи, за да може да бъде истински ценна и желана за някой друг.

Категория: